Ένας μεγάλος κινηματογραφικός έρωτας κάνει διακοπές στην Ελλάδα! (vid)
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “Before Midnight”, που αποτελεί το τρίτο μέρος της ιστορίας του Jesse (Ethan Hawke) και της Celine (Julie Delpy), ενός κινηματογραφικού ζευγαριού που το σινεφίλ κοινό αγάπησε μέσα από τα “Before Sunrise” (1994) και “Before Sunset” (2004). Αυτή τη φορά το ζευγάρι είναι πια παντρεμένο με δύο παιδιά, και κάνει διακοπές στην Ελλάδα!
Monopoli Team
29.03.2013
A
A
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Πύλο, την Κορώνη και την Καρδαμύλη, και σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές, η ταινία εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το τοπίο και την ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας με ρεαλισμό αλλά και ευαισθησία την ομορφιά και την αλήθεια των ηρώων. Όπως και στις δύο προηγούμενες ταινίες, παρακολουθούμε το ζευγάρι σε ένα 24ωρο από τη ζωή του.
Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Ξένια Καλογεροπούλου, Αριάν Λαμπέντ (Άλπεις, Attenberg), Γιάννης Παπαδόπουλος, Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, Γουόλτερ Λασσάλυ κ.ά.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου. Ανυπομονούμε…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γιατί τα tinted balms έχουν γίνει ο πρωταγωνιστής κάθε νεσεσέρ
Άμλετ (machine): Η Σοφία Αντωνίου σκηνοθετεί τη “συνάντηση” Σαίξπηρ–Μύλλερ στο Θέατρο Πορεία
4 Women στο Θέατρο Ολύμπια: Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών τιμά την 8η Μαρτίου
Η London Philharmonic Orchestra “ανοίγει” το φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης στο Μέγαρο
Τα adidas Originals παρουσιάζουν το επόμενο κεφάλαιο του Superstar
Ιστορίες από χνούδι: Έκθεση υφαντικής της Ιωάννας Τερλίδου στο Μουσείο «Αγγελική Χατζημιχάλη»
Τι φέρνει ο Μάρτιος στην COSMOTE TV; Νέο νέο spin-off του Yellowstone και Μισέλ Φάιφερ στο Madison
Christie Dashiell: Ήρθε η ώρα να ακούσουμε την πιο περιζήτητη νέα φωνή της jazz
Η «Ισμήνη» της πολυβραβευμένης Καρόλ Φρεσέτ στο Θέατρο Arroyo
Σενάρια επαναφοράς του «Fuel Pass»