Ένα ερωτικό τρίγωνο σκέτη γλύκα: κάν’ το όπως το κορίτσι της Prada! (vid)
Εμπνευσμένο από τα ερωτικά τρίγωνα γαλλικών ταινιών του “νέου κύματος”, και με δύο ηχηρές κινηματογραφικές υπογραφές στην σκηνοθεσία, αυτές του Γουές Άντερσον και του Ρόμαν Κόππολα, το νέο διαφημιστικό σποτ της Prada για το άρωμα Candy L’ Eau μοιάζει με γλυκό πειρασμό: μια Γαλλιδούλα με αγγελικό πρόσωπο αλλά με “αμαρτωλές” παρορμήσεις, πολιορκείται από δύο υπέρκομψους νεαρούς, που όμως τυχαίνει να είναι κολλητοί! Μια τέτοια συνθήκη δημιουργεί φυσικά αμήχανα περιστατικά, που προσεγγίζονται με ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο (βλ. βίντεο).
Monopoli Team
28.03.2013
A
A
Σας θυμίζει κάτι το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας της διαφήμισης; Είναι το μοντέλο και ηθοποιός Léa Seydoux (Mission Impossible: The Ghost Protocol, Midnight in Paris, Inglourious Basterds κ.ά.),
Πέρυσι, άλλος ένας διάσημος σκηνοθέτης είχε επιμεληθεί διαφημιστικό φιλμάκι για λογαριασμό της Prada. Ο Ρομάν Πολάνσκι σκηνοθέτησε την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ να εκμυστηρεύεται τα “σώψυχά” της στον “ψυχοθεραπευτή” Μπεν Κίνγκσλεϊ, ο οποίος δεν είχε μάτια παρά για τo… παλτό της ασθενούς! (">">)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
Στάθης Λογοθέτης – Στη Γη: Μεγάλη αναδρομική έκθεση στο ΕΜΣΤ
Μαρί Αντουανέτ: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη
Ο Ημιυπαίθριος, των Γιώργου Αλκαίου και Στράτου Αγιοστρατίτη στο Θέατρο Coronet
Οι «Απόντες» του Βασίλη Κατσικονούρη επιστρέφουν στο Θέατρο Σταθμός
O Δημήτρης Μυστακίδης για μια ακόμη εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου
Οι σχολικές εκθέσεις του Φριτς Κόχερ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη στο opbo studio
Ο Γιάννης Διονυσίου στην Μπουάτ Απανεμιά
Κώστας Τσαγγαρίδης: Μια βραδιά με τα ερωτικά τραγούδια του Julio Iglesias στη Μουσική Βιβλιοθήκη