MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
24
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλη προσφορά για τους θρυλικούς Δαίμονες από την Cosmote!

Μοναδική προσφορά για τους πολυαναμενόμενους ΔΑΙΜΟΝΕΣ, που ξεκινούν 22 Μαρτίου στο Παλλάς. Μπορείτε να έχετε 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 κάθε Πέμπτη για την παράσταση, χάρη στο μοναδικό πακέτο προσφορών COSMOTE DEALS for YOU! Αρκεί να στείλετε από το κινητό σας COSMOTE ένα κενό SMS στο 19019 με χρέωση 1€ και να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας είτε το ταμείο του ΠΑΛΛΑΣ είτε στο site ellthea.gr!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Και αν η παρέα είναι μεγαλύτερη θυμηθείτε ότι με 2 SMS στο 19019 αποκτάτε 4 εισιτήρια στην τιμή των 2! Μάθετε και για τις άλλες παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε και από άλλες μοναδικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU στο cosmote.gr!

Οι Δαίμονες είναι ένα έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα αναβιώνει σε λίγες μέρες στη σκηνή του ΠΑΛΛΑΣ και αναμένεται να αφήσει και πάλι έντονο μουσικό αποτύπωμα στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών! Μιλάμε για την περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα σε ιστορία – στίχους Σταύρου Σιδερά! Σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με την Άννα Βίσση να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών, οι Δαίμονες προβλέπεται ότι θα γίνουν το καλλιτεχνικό γεγονός που θα συζητηθεί από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Βάσια Αργέντη: Το «Κρυφτό» είναι μια παράσταση για τα κρυμμένα κομμάτια της ψυχής μας
Θεατρικά Νέα
Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων: Δύο παραστάσεις καθολικής προσβασιμότητας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Tick, Tick… Boom!: To εκρηκτικό ροκ μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον στην Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ
Art & Culture
Η Ομάδα Νοσταλγία στήνει μια σκοτεινή, μουσική τελετουργία στο Rabbithole
Θεατρικά Νέα
Ήλιος με δόντια: Παράταση λόγω επιτυχίας στο Θέατρο Μπέλλος
Εκδηλώσεις
Ο Tim Crouch στην Αθήνα για μια συζήτηση με το κοινό
Θεατρικά Νέα
Το θέατρο πιο κοντά: Ζωντανές μεταδόσεις παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου σε νέους προορισμούς στην Ελλάδα
Art & Culture
Ένας αιώνας Martha Graham Dance Company στο Μέγαρο
Art & Culture
Ο Βασίλης Βηλαράς γράφει για την τηλεόραση των ’90s και τα τραύματα που κληρονομήσαμε
Εκδηλώσεις
Βραβεία Κάρολος Κουν – Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής: Οι υποψηφιότητες για το 2024/25
Θεατρικά Νέα
Το Τρίτο Στεφάνι: Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση του Στάθη Λιβαθινού
Art & Culture
"Η Δούκισσα της Πλακεντίας" στο Θέατρο Βεάκη (video)