Τράκαρε τη Ferrari του λίγες ώρες αφότου την παρέλαβε!
Μια Ferrari, όπως και οποιοδήποτε άλλο super car, απαιτεί κάποιο χρόνο μέχρι να την συνηθίσεις. Η δύναμη και ο ήχος του κινητήρα είναι πραγματικά τόσο «μελωδικά», που μπορεί οποιοσδήποτε να παρασυρθεί και να χάσει τον έλεγχο.

Monopoli Team
04.03.2013
A
A
Ο Ολλανδός DJ, Afrojack, αγόρασε πρόσφατα μια 458 Italia, αλλά μάλλον δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις αρετές της και πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι. Έτσι, λίγες ώρες αφότου την παρέλαβε την τράκαρε και μάλιστα πολύ άσχημα. Το ιταλικό super car έπαθε μεγάλες υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Ο Afrojack, αμέσως μετά το ατύχημα ανέβασε φωτογραφίες με την τρακαρισμένη Ferrari του στο Twitter. Το παράξενο είναι ότι ήταν χαμογελαστός, λες και είχε συμβεί κάτι ευχάριστο. Μάλλον, έχει μικτή ασφάλεια και δεν τον νοιάζει ή πολλά λεφτά.
Λουκάς Παπαλάμπρος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #178: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Family Weekend: 4 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Δροσερές στάσεις για spritz, γεύσεις και καλή παρέα
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 2-3 Αυγούστου
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
«Χούγια ή Θάνατος»: Η Σοφία Μουτίδου σε καλοκαιρινό tour