Νικήτρια η Ντορέττα στον τελικό του Dancing with the stars! (video)
Και η κριτική επιτροπή και ο κόσμος έκριναν ότι το πιο λαμπρό αστέρι στον χορό για το Dancing with the stars 3 του Αντ1 ήταν φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου- κάτι που φάνηκε από την αρχή. Έτσι η μάχη της με τον επίσης πολύ καλό Ηλία Βρεττό την έβγαλε νικήτρια στον τελικό του talent show, χαρίζοντας της τον τίτλο της πιο χορευταρούς celebrity για φέτος.
A
A
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηλία Βρεττό και Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν σκληρή. Τρεις βαθμοί ήταν εκείνοι που έκαναν την Ντορέττα Παπαδημητρίου να επικρατήσει τελικά, απέναντι στον Ηλία Βρεττό στον τελικό. 148 βαθμούς (δυο 50άρια και ένα 48άρι στον τελευταίο χορό) ήταν ο απολογισμός της εμφάνισης της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον τελικό του Dancing with the stars σε σχέση με τα δύο πενηντάρια και το ένα σαρανταπεντάρι του επίσης πολύ ανταγωνιστικού Βρεττού.
Σε έναν τελικό τεράστιο σε διάρκεια, ο κόσμος με την ψήφο του ανέδειξε την Ντορέττα ως μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars 3!
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/7Av-3z3YSmM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο