MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bιβλίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ελληνικό της … drama γράφει η Γιάννα Αγγελοπούλου!

Υπήρξε στο επίκεντρο της δημοσιότητας την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Και τώρα γράφει βιβλίο για την ζωή της και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Το βιβλίο- αυτοβιογραφία της εκδίδεται στην αγγλική γλώσσα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O τίτλος του βιβλίου θα είναι My Greek Drama. Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο βιβλίο της θα μιλάει για “τη ζωή, τον έρωτα και την ολυμπιακή προσπάθεια μιας γυναίκας να φέρει δόξα στην πατρίδα της”. Αυτή είναι η περιγραφή του περιεχομένου του βιβλίου με τον τίτλο My Greek Drama, όπως μπορεί να διαβάσει κανείς στο Amazon.

Gianna-Angelopoulou-418x300Στην περιγραφή του αυτοβιογραφικού βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη στο Amazon κυριαρχεί η γλαφυρότητα και ένας υμνητικός λόγος για την “Γιάννα” (όπως υποτίθεται την αποκαλούμε εμείς οι Έλληνες)  και την συνεισφορά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ γίνεται αναφορά και στο Cinderela love story της (ερωτική ιστορία σαν της Σταχτοπούτας) Συγκεκριμένα, γράφονται μεταξύ άλλων:

“Μόνη
στο VIP Box των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η Γιάννα Αγγελοπούλου άρχισε να χορεύει. Ο κόσμος είχε αμφιβολίες για την ικανότητα της Ελλάδα να οργανώσει με επιτυχία αυτό το παγκόσμιο γεγονός. Χόρεψε για την επιβράβευση των προσπαθειών όλων των Ελλήνων και των δικών της για να φιλοξενήσει αγώνες με εκπληκτική επιτυχία, μια προσπάθεια που έδειξε στον κόσμο μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα αντάξια της κληρονομιάς των επιφανών της προγόνων.

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα χρόνια αργότερα, η χώρα της θα άφηνε πίσω τα μαθήματα των Ολυμπιακών Αγώνων και ότι θα έπεφτε  σε μια πολιτική και οικονομική κρίση που θα μπορούσε να καταστρέψει την Ελλάδα και θα απειλούσε την οικονομική ασφάλεια της Ευρώπης.
... Έφερε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 από εκεί που βρίσκονταν στο χείλος της καταστροφής σε αυτό που αργότερα ονομάστηκε έναόνειρο”… Η ζωή της, η ερωτική της ιστορία που θυμίζει αυτήν της Σταχτοπούτας και η δύναμη της βούλησης της είναι εξίσου αξέχαστα…”

Το βιβλίο της θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου στην αγγλική γλώσσα. Το κόστος του, όπως γράφεται στην σελίδα του Αmazon είναι 26,95 δολάρια (δηλαδή 20 €).

 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b