Σαρώνει και στην Κίνα το Skyfall- Πέρασε το 1 δισ. παγκοσμίως!
Μπορεί να τον παίζουν ελαφρώς λογοκριμένο, αλλά ο τελευταίος James Bond σκίζει στην Κίνα, όπου μέσα σε 4 μέρες έσπασε το φράγμα των 100 εκατ. Γουάν. Για την ακρίβεια, ήδη έχει φτάσει τα 112 εκατ. γουάν στην ασιατική χώρα, ποσό που αντιστοιχεί σε 18 εκατ. δολάρια.
A
A
Με αυτούς τους ρυθμούς θα ξεπεράσει γρήγορα σε κέρδη την προηγούμενη ταινία, το Quantum of Solace, το οποίο είχε σημειώσει συνολικά κέρδη στην Κίνα 143 εκατ. γουάν (23 εκατ. δολάρια). Παράλληλα, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ σε κέρδη την πρώτη ταινία James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, το Casino Royale, το οποίο είχε σημειώσει κέρδη 92 εκατ. γουάν (14,8 εκατ. δολάρια).
Και δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που ερωτεύθηκαν τον τελευταίο 007. Η ταινία γνωρίζει διαπλανητική επιτυχία, με κέρδη που έχει ήδη ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια σε όλο τον κόσμο.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Παραμονή Χριστουγέννων με τη Νεφέλη Φασούλη στον Σταυρό του Νότου
Εορταστικό Γκαλά στο Μέγαρο: Ο γύρος του κόσμου σε 80 (και κάτι) λεπτά με την ΚΟΑ
Γιώργος Παπαγεωργίου και Polkar τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Τα swing του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΔΕΗ Christmas Factory: Χριστούγεννα με την «Καλή Ενέργεια» της ΔΕΗ
Release Athens 2026: Οι Thievery Corporation συναντούν τους Wailers στην Πλατεία Νερού
Alli Mia Mera: Ο Leon of Athens κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι
Πρεμιέρες: Το επικό “Avatar” του Κάμερον συνεχίζεται
Heated Rivalry: Η σειρά που κατακτά τα social media ανοίγει ξανά μια σημαντική συζήτηση
Γιορτές χωρίς το βάρος της ζυγαριάς: Τι λέει η διατροφολόγος για τα κιλά των γιορτών