MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκινά το τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου Loux Cola Pro Series 2013 – δηλώστε συμμετοχή!

Με χορηγό για 2η συνεχόμενη χρονιά τη Λουξ Cola, ξεκινά το πρώτο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου Loux Cola Pro Series 2013 υπό την αιγίδα της PES League,. Η Εκδήλωση Athens 1 θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Athens Heart (Πειραιώς 180, Ταύρος).

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου τουρνουά, – το πρώτο από τα 6 προκριματικά τουρνουά του Loux Cola Pro Series 2013 πριν από τους Πανελλήνιους Τελικούς τον Μάιο του 2013 – θα αναμετρηθούν 256 παίκτες, ενώ όσοι παραβρεθούν στους αγώνες θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό θέαμα που αφορά ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά της Ευρώπης.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 ο μεγάλος διαγωνισμός Loux Cola, όπου 2 τυχεροί κέρδισαν -μετά από κλήρωση και αφού προηγμένως έστειλαν τον 5ψήφιο κωδικό που βρήκαν στο εσωτερικό μέρος στο καπάκι της Λουξ Cola- ταξίδι στην Ευρώπη για να παρακολουθήσουν την ομάδα της προτίμησής τους.

Να σημειωθεί ότι στο 1ο προκριματικό Loux Cola Pro Series 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Heart στις 26 Ιανουαρίου οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση και των υπόλοιπων δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PES League, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.pes-league.gr και το microsite της λουξ www.loux.gr/pes2013

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b