MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγοράκι γέννησε η Shakira

Η Shakira έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Αν και ο πατέρας του, ο Gerard Pique είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και στην Βαρκελώνη γεννήθηκε και το αγοράκι τους, το παιδί θα το ονομάσουν Milan! Πάντως, για να μην μπουν ιδέες σε κανέναν, ήδη, από τα γεννοφάσκια, το έκαναν μέλος της Μπαρτσελόνα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το όνομα του παιδιού δεν έχει σχέση με την ποδοσφαιρική Milan. Όπως εξήγησε η Shakira: “Σημαίνει στα σλάβικα πολύτιμος, αγαπημένος και γενναιόδωρος. Στα λατινικά, πρόθυμος και ακούραστος. Και στα σανσκριτικά, ενότητα.” Για να διαλέξει φαίνεται η σταρ το όνομα του παιδιού της έκανε πολύ γκουκλάρισμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε επιλέξει να γεννήσει με καισαρική τομή και αφετέρου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, είχε ζητήσει όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε να είναι γυναίκες.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε φωτογραφηθεί ημίγυμνη με τον σύντροφό της.  Μαζί με την δημοσίευση της φωτογραφίας, το ζευγάρι είχε παραπέμψει και σε ένα link προς την Unicef. Ζητούσααν από τους θαυμαστές τους να ενισχύσουν την φιλανθρωπική οργάνωση για τα μη προνομιούχα παιδία του πλανήτη.

“Για να γιορτάσουμε τον ερχομό του πρώτου μας παιδιού, ελπίζουμε ότι, στο όνομά του, άλλα λιγότερο προνομιούχα παιδιά στον κοσμο μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες μέσα από δώρα και δωρέες.” έλεγε το μήνυμα που έγραψε το ζευγάρι.


 
 
 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b