Βραδιές αφήγησης αυστηρά για ενήλικο κοινό στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη θα αφηγείται τις ιστορίες της, χωρίς πρόγραμμα. Ελεύθερα, αυτοσχεδιαστικά και ανάλογα με τα κέφια της στιγμής. Κάθε φορά, σε παρουσίαση-έκπληξη θα είναι κοντά της και κάποιοι από τους μαθητευόμενους στα σεμινάριά της. Δέχεται και… παραγγελιές!
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΕίναι γρουσούζικο το 13; Τι είναι η Τύχη και πώς μπορεί κάποιος να βρει τη δική του; Πώς επιλέγει κάποιος το “Καλό”; Καυτές ερωτήσεις ζωής και σημαντικές απαντήσεις παραμυθίας.
Υπάρχουν ιστορίες λογιώ – λογιώ παλιές, όμορφες, ταξιδιάρικες, παράξενες, πικάντικες, ερωτικές που κυλάνε από δω κι από κει, όπου βγάλει το μονοπάτι, σαν τα ρεβίθια… ξέρεις που μασουλούσανε παλιά όταν τις ακούγανε από το στόμα της παραμυθούς.
Τέτοιες ιστορίες, τέτοια παραμύθια σαν ρεβίθια (και πικάντικα) θα αφηγηθεί για δεύτερη χρονιά η Σάσα Βούλγαρη, ειδικά και αυστηρά για μεγάλους!
Δευτέρες: 10 Δεκεμβρίου 2012, 14 Ιανουαρίου, 4 Φεβρουαρίου & 11 Μαρτίου 2013, στις 20:30
Αίθουσα: Black Box
Εισιτήρια: 10€ ενιαίο
Διεύθυνση
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Τηλέφωνο
210 3418 550
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google