MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο άλμπουμ των U2 στα σκαριά

Οργασμός δημιουργικότητας έχει κυριεύσει τους γερόλυκους της ροκ. Ο ντράμερ των U2 Larry Mullen αποκάλυψε ότι η μπάντα θα έχει νέο άλμπουμ αυτόν τον Σεπτέμβριο και δεν θα αργήσει κι ένας ακόμα, που θα βγει μετά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξη του στον Dave Fanning ο  51 ετών ντράμερ αποκάλυψε ότι το συγκρότημα δουλεύει εδώ και δύο χρόνια, κυρίως στην Ιρλανδία, το οποίο ήταν υπέροχο, γι’ αυτούς, καθώς είχαν πολύ καιρό να ηχογραφήσουν στην πατρίδα τους.

Ο ντράμερ αποκάλυψε ότι ζήλεψε τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, τον Bono και τον Edge, που ασχολούνται και με άλλα πράγματα, όπως η μουσική για το μιούζικαλ Spider-Man στο Broadway. Κι έτσι κι αυτός, για να ξεδώσει το έριξε στην υποκριτική.

“Πέρασα 30 χρόνια πίσω από τα ντραμς- κοιτώντας τα οπίσθια αντρών! Έπρεπε να βγω παραέξω και να κάνω κι άλλα πράγματα. Όλοι οι άλλοι έκαναν πράγματα, εκτός από μένα”.

Το 2011 ο  Larry Mullen έκανε ντεμπούτο στην ταινία “Man On A Train” μαζί με τον Donald Sutherland. Ήδη έχει υπογράψει και για δεύτερη ταινία με τίτλο “A Thousand Times Good Night”, όπου θα συμπρωταγωνιστεί με την Ιρλανδέζα ηθοποιό και τραγουδίστρια Maria Doyle Kennedy.


 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b