Βραδιές γευσιγνωσίας στο Première με θέα και άποψη
Από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, ο Chef Jean-Charles Métayer σας προσκαλεί στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental, σε μια αυθεντική γευσιγνωστική εμπειρία με εκλεκτό κρασί από τους Αμπελώνες Αντωνόπουλου και 5 μοναδικά πιάτα.
Μενού
Γαρίδες σε κονσομέ Shiso & μους από αγκινάρες Ιερουσαλήμ/Sauvignon Λευκό
Χτένια & μανιτάρια cèpes, sabayon αρωματισμένα με καπνιστή πάπρικα/Άδολη Γης Ροζέ
Πεσκανδρίτσα μπρεζέ με κάστανα, πούδρα από καφέ Arabica & λαχανικά/Άναξ Chardonnay
Αρνí μπούτι κονφί για 12 ώρες, αφρός από μουσακά & τραγανές πατάτες/Γεροντόκλημα Ρεματιάς Merlot
Σοκολάτα έκπληξη με Guanaja μους & παγωτό αμύγδαλο/Μαυροδάφνη Πατρών
55 ευρώ κατ’ άτομο
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε: 210 920 6777, 210 920 6981
Διεύθυνση
Λεωφ. Συγρρού 89-93, Αθήνα 11745
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φορολογικές δηλώσεις: 10+1 γρίφοι και παγίδες του Ε2
Αντίδωρα προσφοράς: εικαστική performance του Νίκου Καζή στον πεζόδρομο του Θησείου
Πάσχα στα ελληνικά νησιά: Ποιες είναι οι τιμές στους δημοφιλείς προορισμούς;
Hot or Not #112: Από το ανατριχιαστικό «Μικρό Ταρανδάκι» μέχρι την πορτοκαλί Αθήνα – Όσα μας άρεσαν ή μας χάλασαν αυτή την εβδομάδα
Ο Πάνος Μουζουράκης… «Μεγαλώνει»: Λίγος Ευαγγελάτος, λίγος Καραμουρατίδης και λίγη κρίση ηλικίας συνθέτουν τον νέο δίσκο
Η Ελλάδα μέσα από τα υποβρύχια σπήλαιά της: Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Underwonder
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Κυριακή 28 Απριλίου
Shōgun: Φινάλε για το έπος που ανέτρεψε τα δεδομένα του ιστορικού δράματος – 5 λόγοι που αξίζει να το δεις
Ποιοι δικαιούνται δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου και του παχέος εντέρου
Πού θα βρούμε το καλύτερο τσουρέκι της Αθήνας;