Βραδιές γευσιγνωσίας στο Première με θέα και άποψη
Από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, ο Chef Jean-Charles Métayer σας προσκαλεί στο εστιατόριο Première του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental, σε μια αυθεντική γευσιγνωστική εμπειρία με εκλεκτό κρασί από τους Αμπελώνες Αντωνόπουλου και 5 μοναδικά πιάτα.
Μενού
Γαρίδες σε κονσομέ Shiso & μους από αγκινάρες Ιερουσαλήμ/Sauvignon Λευκό
Χτένια & μανιτάρια cèpes, sabayon αρωματισμένα με καπνιστή πάπρικα/Άδολη Γης Ροζέ
Πεσκανδρίτσα μπρεζέ με κάστανα, πούδρα από καφέ Arabica & λαχανικά/Άναξ Chardonnay
Αρνí μπούτι κονφί για 12 ώρες, αφρός από μουσακά & τραγανές πατάτες/Γεροντόκλημα Ρεματιάς Merlot
Σοκολάτα έκπληξη με Guanaja μους & παγωτό αμύγδαλο/Μαυροδάφνη Πατρών
55 ευρώ κατ’ άτομο
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε: 210 920 6777, 210 920 6981
Διεύθυνση
Λεωφ. Συγρρού 89-93, Αθήνα 11745
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Free City: 5 + 1 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ (14-15/12)
SNF RUN – 2025 First Run: Τρέχουμε για καλό σκοπό την Πρωτοχρονιά
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας: Εργαστήριο για παιδιά σε Πύργο και Αμαλιάδα
Όνειρα Γλυκά, του Μιχάλη Μαλανδράκη στο Θέατρο Πόλη
Ο Μορμόλης, από τη Συντεχνία του Γέλιου στο Σύγχρονο Θέατρο
Το Μουσείο Μαρία Κάλλας υποψήφιο για το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μουσείου
Sneak Peek: Στην πρόβα του “Ματαρόα στον ορίζοντα” στην Εναλλακτική της ΕΛΣ
«Τα Χριστούγεννα ενός καμένου δάσους»: Eκδήλωση αφιερωμένη στην καμένη Πάρνηθα
Εορταστικό bazaar στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
«Monólogo colectivo»: Μια κινηματογραφίστρια στρέφει το βλέμμα της στην μοναδική σχέση ζωών και ανθρώπων στην Αργεντινή