MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
23
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ραντεβού με την μοντέρνα τέχνη στο Ζυθοποιείο της FIX Hellas

Μια μοναδική συνάντηση 66 δημιουργών έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της ξεχωριστής έκθεσης μοντέρνας τέχνης “BEER & ART”, που διοργανώνει η Άντζελα Δικαιούλια – Gallery Art Gargo, σε συνεργασία με τη FIX Hellas, στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στη Ριτσώνα. Από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, 12.00 – 20.00, μπορείτε να ξεναγηθείτε δημιουργικά στην πολυσυλλεκτική αυτή έκθεση με ελεύθερη είσοδο, που περιλαμβάνει περισσότερα από 190 έργα: ζωγραφικής, γλυπτικής, video art και φωτογραφίας.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες κύρους, δίπλα σε νέους ταλαντούχους δημιουργούς εκθέτουν τα έργα τους στο ζυθοποιείο του ιστορικού ελληνικού brand, “παντρεύοντας” την τέχνη με την μπύρα, σε μια χρονική στιγμή όπου κοινωνικές, πολιτικές και καλλιτεχνικές συνθήκες μας οδηγούν σε μια νέα αισθητική αντίληψη της πραγματικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκθεση “BEER & ART” αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς ομαδικές κθέσεις, την οποία μπορούν να επισκεφθούν τόσο συλλέκτες και ειδικοί της μοντέρνας τέχνης όσο και οι θαυμαστές της, αποκτώντας μια σφαιρική αντίληψη της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται πολλοί εικαστικοί από τη Γερμανία, όπως οι ζωγράφοι Oliver Jordan, Rolf Zimmermann και Thitz, Thomas Βaumgaertel, Moritz Goetze, Bernd Schwarting, έργα των οποίων εκτίθενται σε μεγάλα διεθνή μουσεία, γκαλερί και εικαστικές διοργανώσεις, ο Έλληνας γλύπτης Theodoros Papayiannis, ο Nikos Floros, ο Grammenos Kornelios, η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου, oι Theodoros Pantos και Panayiotis Tanimanidis, ο φωτογράφος Vassilis Kalantzis, καθώς και ο καλλιτέχνης Stoian Donev από τη Βουλγαρία.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00, καθημερινές και Σαββατοκύριακα
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947 297873 
Εγκαταστάσεις Ολυμπιακής Ζυθοποιίας – Ζυθοποιείο FIX Hellas: 70ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Ριτσώνα Ευβοίας.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από την επιστροφή της “Μουγγής Καμπάνας” μέχρι το πρώτο live των Opal Ocean στην Αθήνα - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Οι δωρεάν εκδηλώσεις της εβδομάδας 23-27 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΣΚ η Αθήνα κάνει ποδήλατο, βλέπει «Σωσμένο» και συναντά την «Αφροδίτη» του Koons
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν 21-22 Μαρτίου
Εικαστικά
It’s always the sun: Έκθεση φωτογραφίας για το νέο λεύκωμα της Ελισάβετ Μωράκη
Εκδηλώσεις
ΜΠΙΖΖΖ… 2026: Οι παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens Theatre Festival 2025, έρχονται στο Επί Κολωνώ
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ με Ντάνιελ Χόουπ και Σίμο Παπανα στο Μέγαρο, η «Αφροδίτη» του Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Δράσεις
Διήμερο για την τέχνη στον δημόσιο χώρο από την ομάδα εικαστικών +oikismos
Εκδηλώσεις
«Αστόρια» στο Παλλάς, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος σε μια μουσική συνάντηση με τους Diederik Wissels και Ana Rocha – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ