MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα ελληνικό λάδι στις κορυφαίες χριστουγεννιάτικες προτάσεις του Harrods

Το ελληνικό ελαιόλαδο λ /lambda/ ultra premium olive oil της εταιρίας Speiron, φιγουράρει ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις του διάσημου πολυκαταστήματος Harrods του Λονδίνου για τα Χριστούγεννα.

Monopoli Team

Κάθε χρόνο το Harrods δημιουργεί το Harrodian, μια μοναδική επιλογή από πάνω από 40 gourmet προϊόντα, που προτείνει στους εκλεκτικούς πελάτες του. Φέτος το κόστος του Harrodian ανέρχεται στις 2.500 λίρες.

Σημειώνεται ότι τo λ /lambda/ είναι το μοναδικό ελαιόλαδο που υπάρχει ως επιλογή στο Harrodian.

lambda

Η εταιρία Speiron είναι η πρώτη luxury food εταιρία στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 2006 από τον οραματιστή entrepreneur και connoisseur ελαιολάδου Γιώργο Κολλιόπουλο.

Το λ /lambda/ είναι ένα αυστηρά περιορισμένης παραγωγής ultra premium ελαιόλαδο, βραβευμένο με Silver World Medal στα New York Festivals Awards 2008 κι έχει επανειλημμένα ανά χρονιά Έντονη Μέση Τιμή Φρουτώδους (mF: 6.0).

Κατάγεται από μερικά από τα παλαιότερα ελαιόδεντρα της Ελλάδας και από Κορωνέικη ποικιλία. Είναι αφιλτράριστο, ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας και η εμφιάλωσή του γίνεται εξολοκλήρου χειροποίητα, μπουκάλι-μπουκάλι. Περνάει πέντε ποιοτικούς ελέγχους, με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, από αυστηρά ειδικευμένο προσωπικό.

Εξάγεται –εκτός του Harrods- στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σιγκαπούρη και στο Χονγκ Κονγκ, σε κορυφαία delis και luxury chic ξενοδοχεία. Επιπλέον, διατίθεται online από το www.speironcompany.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b