MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H 2η Εφαρμογιάδα στο BIOS

Μετά την επιτυχή έκβαση της 1ης Εφαρμογιάδας τον περασμένο Ιούλιο, η 2η Εφαρμογιάδα θα γίνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο BIOS.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η Εφαρμογιάδα είναι ο πρώτος ελληνικός cross platform apps development διαγωνισμός. Η δήλωση συμμετοχής είναι δωρεάν για τους developers και το κοινό.
 
Οι διαγωνιζόμενοι developers έχουν πέντε λεπτά στη διάθεσή τους για να παρουσιάσουν την εφαρμογή που έχουν σχεδιάσει και λειτουργεί σε smart phones ή tablet συσκευές. Το κοινό αφού δει τις παρουσιάσεις, επιλέγει να επενδύσει τα  “χρήματα” που θα έχουν προηγουμένως μοιραστεί στην είσοδο του event, σε όποιες από τις εφαρμογές θεωρεί περισσότερο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες επενδύσεις, θα είναι και οι νικήτριες της Εφαρμογιάδας και θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ.

Στην πρώτη Εφαρμογιάδα παρουσίασαν τις εφαρμογές τους 10 developers και περισσότερα από 70 άτομα τις αξιολόγησαν και ανέδειξαν τους νικητές που ήταν οι Touring Machine, Parking Defenders και Pajap.com.

Οι developers mobile apps έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα μια πολυπληθή business start-up κοινότητα με περισσότερα από 1000 μέλη και διάθεση για εργασία πάνω σε καινοτόμες ιδέες που θα κατακτήσουν τους χρήστες φορητών συσκευών, ακόμα και πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Πολλές από τις μικροεπιχειρήσεις των 2-3 ατόμων που αποτελούνται από νεαρά κυρίως άτομα, έχουν ήδη ιδρύσει τις επιχειρήσεις τους στη Silicon Valley, τη Μέκκα των start-ups και αναζητούν κεφάλαια για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους. Η επικοινωνία με αυτούς τους νέους επιχειρηματίες είναι γεμάτη ζωντάνια και φρέσκες ιδέες, κόντρα στη μιζέρια της εποχής που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για δημιουργία και δραστηριοποίηση.

Δήλωση συμμετοχών και παραπάνω πληροφορίες στο παρακάτω link:
www.appgaraz.gr/efarmogiada

Διεύθυνση
Πειραιώς 84, 104 35 Αθήνα

Τηλέφωνο
210 3425335

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b