MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαύρο Μουσουλμάνο λέει η Madonna τον Obama

Ομπαμικιά μέχρι το κόκκαλο μας βγήκε η βασίλισσα της ποπ, μόνο που κανείς δεν ξέρει αν αυτά που λέει ή κάνει οφελούν τον νυν ένοικο του Λευκού Οίκου, στον προεκλογικό του αγώνα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Madonna πότε χαράζει τατουάζ με το όνομα του Obama στη μέση της και τώρα καλεί τους θεατές της σε συναυλία να ψηφίσουν δαγκωτό Obama, τον “μαύρο Μουσουλμάνο”, όπως τον αποκάλεσε.

Μετά είπε ότι έκανε πλάκα κι ότι δεν μιλούσε κυριολεκτικά. Ο ίδιος ο Obama επισήμανε με νόημα ότι είναι χριστιανός στον λόγο που έβγαλε χτες (25 Σεπτεμβρίου) για τα Ηνωμένα Έθνη και στον οποίο καταδίκασε το video εναντίον του Μωάμεθ, που προκάλεσε όλην αυτή την αναταραχή στον κόσμο, αλλά δήλωσε ότι δεν μπορεί να την απαγορεύσει γιατί στις ΗΠΑ ισχύει η ελευθερία του λόγου. Και υπερασπίσθηκε στο παγκόσμιο κοινό την ελευθερία του λόγου, αν και καταδικάζει απερίφραστα την ταινία “η αθωότητα των Μουσουλμάνων”, δηλώνοντας ότι στις ΗΠΑ “η πλειοψηφία των κατοίκων, όπως κι εγώ, είμαστε Χριστιανοί, αλλά δεν επιβάλλουμε απαγόρευση κατά της βλασφημίας ακόμα και στις πιο ιερές μας πεποιθήσεις”.

Το θέμα για το κατά πόσον ο Obama είναι ή όχι Χριστιανός χρησιμοποιείται από ακραία συντηρητικούς κύκλους των ρεπουμπλικάνων, ως όπλο εναντίον του. Μάλιστα, όπως φαίνεται από δημοσκοπήσεις, το 25% των ρεπουμπλικάνων θεωρεί ότι ο Obama δεν είναι χριστιανός. Επομένως, η δήλωση της Madonna, “ψηφίστε τον Obama, τον μαύρο Μουσουλμάνο” μάλλον πρόβλημα δημιουργεί στον Πρόεδρο της καρδιάς της, παρά τον βοηθάει.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b