MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσικές βραδιές στο Βρυσάκι με την Βικτωρία Ταγκούλη τον Σταύρο Δάλκο και την Lara Eide

Από την Δευτέρα 17 έως την Τρίτη 18 και την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ο Χώρος Τέχνης και Δράσης “Βρυσάκι” διοργανώνει τρείς μουσικές βραδιές με την Βικτώρια Ταγκούλη, τον Σταύρο Δάλκο και την Lara Eidi.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

17/9
Μουσική βραδιά, Η Βικτωρία Ταγκούλη Live

Η Βικτωρία Ταγκούλη μια από τις πιο σημαντικές φωνές της νέας γενιάς , παρέα με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου και έναν εξαιρετικό μουσικό τον Κώστα Νικολόπουλο, μας παρουσιάζει μια νέα πρόταση στο καθιερωμένο live.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις της στη μουσική σκηνή Πυρήνας και με βασικό κορμό τα τραγούδια των δύο προσωπικών της δίσκων (α) και Φωτο.βόλτα (και οι δύο σε μουσική του Χρίστου Θεοδώρου ), η Βικτωρία, με την ιδιαίτερη φωνή και τη θεατρική της ερμηνεία, συναντά τους Tiger Lillies, την Edith Piaf, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Nick Cave, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τόσο του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου με αφετηρία την ποικιλία και την καθαρότητα του αισθήματος και τις διαφορετικές μουσικές αποχρώσεις, πάντα με σκοπό την συγκίνηση.

Ημέρα & ώρα: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

18/9
Σταύρος Δάλκος Live

Ο Σταύρος Δάλκος παίζει για πρώτη φορά στο Βρυσάκι μελωδίες και στίχους δικής του έμπνευσης, μελοποιημένα ποιήματα, καθώς και συνθέσεις φίλων και αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ημέρα & ώρα : Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 21:30
Είσοδος ελεύθερη

25/9
Lara Eidi Project

Η Lara Eidi επηρεασμένη από το πολυπολιτισμικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ( Αθήνα, Λίβανο, Καναδά) και εκτεθειμένη από νωρίς σε ακούσματα
του Woodstock, της παραδοσιακής Αραβικής αλλά και της Ιρλανδέζικης μουσικής σκηνής, έρχεται για δεύτερη φορά στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από το νέο προσωπικό της δίσκο αλλά και τραγούδια με κέλτικες, folk και ίndie επιρροές.

Μαζί της ο Φοίβος Ζήτης στην κιθάρα και ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο.

Ημερομηνία & ώρα: Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:30
Εισιτήριο: 5 ευρώ

Διεύθυνση
Βρυσακίου 17, Πλάκα  

Τηλέφωνο 
210 3210179

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b