MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Aπειλές κατά της ζωής της Madonna στη Ρωσία!

Η Madonna πραγματοποίησε στις 7 Αυγούστου συναυλία στην Μόσχα, ενώ θα πραγματοποιήσει άλλη μία στην Πετρούπολη στις 9 Αυγούστου. Και για τις δύο αυτές συναυλίες η αμερικανική πρεσβεία έχει λάβει απειλές κατά της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας, γεγονός που έχει αυξήσει την επιφυλακή στα μέτρα ασφαλείας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ήδη η πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε και η βασίλισσα της pop δεν έπαθε τίποτα. Όμως, υπάρχει και η συναυλία στην Πετρούπολη. Επομένως, τα μέτρα επιφυλακής παραμένουν.

Η Madonna στήριξε τις τρεις κοπέλες του συγκροτήματος Pussy Riot, μιας Ρωσικής φεμινιστικής πανκ-ροκ κολεκτίβας, η οποία έκανε μία προκλητική αυτοσχέδια περφόρμανς στον καθεδρικό ναό του Σωτήρα στη Μόσχα. Οι τρεις κοπέλες του συγκροτήματος πραγματοποίησαν μια προσευχή εναντίον του Πούτιν και αντιμετωπίζουν ποινές έως και 3 χρόνια φυλάκιση. Η Madonna ζήτησε να υπάρξει επιείκεια στις 3 κοπέλες.

Η στήριξη της Madonna στις Pussy Riot έχει προκαλέσει την οργή όχι των οπαδών του Πούτιν, αλλά των χριστιανικών κύκλων, οι οποίοι θεωρούν ότι ο χώρος του Καθεδρικού Ναού βεβηλώθηκε από την προκλητική περφόρμανς των κοριτσιών. Κι όσο πιο ανεπιθύμητη γίνεται για περισσότερους η προκλητική βασίλισσα της ποπ, τόσο τα μέτρα ασφάλειας για την προστασία της ζωής της θα εντείνονται.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b