MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nicole Kidman: Γίνεται κούγκαρ στον πιο καυτό ρόλο της καριέρας της!

Σε πολλούς θυμίζει Sharon Stone η πανέμορφη Αυστραλέζα Nicole Kidman με την hot εμφάνισή και τις πιπεράτες σκηνές της στη νέα της ταινία, The Paperboy. Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και δημιούργησε προσδοκίες για μία πολύ παθιάρικη και σέξι ταινία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 45χρονη Nicole Kidman μετατρέπεται σε κούγκαρ, καθώς αποπλανεί τον 24χρονο Zac Efron σε σκηνές, που όπως φαίνεται κι από το τρέιλερ, θα χαρακτηρίζονται από πολύ δυνατό ερωτισμό.

H ταινία, σκηνοθεσίας του Lee Daniels, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα Pete Dexter. Η υπόθεση του έργου αναφέρεται σε μία υπόθεση εγκλήματος, για την οποία κατηγορείται ένας μικροαπατεώνας, ο Van Wetter, τον οποίο παίζει ο John Cusack και η οποία επισείρει την θανατική ποινή.

Δύο αδέρφια που εργάζονται στην ίδια εφημερίδα, ο Ward James (Matthew McConaughey)  και ο Jack James (Zac Efron) ερευνούν αυτήν την υπόθεση. Κι ενώ ο πρώτος πασχίζει, με την φιλοδοξία του ρεπόρτερ, να βρει τη λύση, ο Zac Efron καταλήγει να μπλέξει σε ερωτικό δεσμό με την μνηστή του Van Wetter, η οποία υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είναι αθώος. Όπως καταλαβαίνετε, αυτόν τον ρόλο ερμηνεύει η Nicole Kidman.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b