MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
24
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Mario το μαύρο πιστόλι!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Αν έφερνε αυτό το μαύρο πιστόλι ο πρόεδρος της διαφήμισης, κανείς δεν θα τον χαρακτήριζε λαμόγιο και δικαιωματικά θα αγόραζαν όλοι διαρκείας. Ο λόγος για τον Ιταλό δήμιο της Εθνικής Γερμανίας Mario Balotelli, ο οποίος έκανε τους Γερμανούς και την Άγγελα Μέρκελ να κλάψουν όλοι μαζί παρέα για τον αποκλεισμό της… ομαδάρας τους!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Πολύ δυνατοί οι Ιταλοί, τακτικά εξαιρετικοί, με αυτοπεποίθηση από την άριστη παράδοση που έχουν εναντίον των Γερμανών, έκαναν πάρτι με την Εθνική Ομάδα που στηρίζει με φανατισμό η Γερμανίδα καγκελάριος κι έκαναν πολύ κόσμο ευτυχισμένο. Ο super Mario έκανε το μοναδικό καλό του παιχνίδι στο τουρνουά- αλλά τι παιχνίδι! Και υπήρχαν και άλλοι διακριθέντες σε μία μεγάλη επιτυχία της Ιταλίας, με mvp για ακόμα μία φορά τον Pirlo. Επίσης, ήταν ένας ημιτελικός με πολύ πιο έντονες συγκινήσεις από την σούπα Ισπανίας- Πορτογαλίας, δύο ποδοσφαιρικών σχολών που μοιάζουν τόσο πολύ, ώστε η μία να εξουδετερώνει την άλλη και να μην γίνεται σχεδόν τίποτα στον αγώνα.

Νομίζω, όμως, ότι ο πολύς κόσμος περισσότερο χάρηκε την ήττα της Γερμανίας, παρά τη νίκη και το πολύ καλό παιχνίδι των Ιταλών. Όπως και να έχει, όμως, χωρίς τον σκόρερ εις διπλούν Mario Balotelli και τους συμπαίχτες του, η Μέρκελ θα πανηγύριζε σήμερα την πρόκριση της Εθνικής Γερμανίας στον τελικό. Επομένως, χρωστάμε μεγάλη χάρη στον super Mario, το μαύρο πιστόλι (αλλά δεν χρειάζεται να πάρουμε διαρκείας της Εθνικής Ιταλίας όλοι!) 

Γιώργος Σμυρνής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Ο απόλυτος οδηγός για το Release Athens 2026: Οι συναυλίες που δεν θα χάσεις αυτό το καλοκαίρι
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Δεμένοι πισθάγκωνα, θεσμικά ακάλυπτοι και με νέο κόμμα στην αναμονή
Art & Culture
Το πρώτο ONX Showcase στην Αθήνα ψάχνει τον άνθρωπο μέσα στην ψηφιακή τέχνη
Επίκαιρα
Ψυχικές διαταραχές: Ραγδαία αύξηση παγκοσμίως – Η εικόνα στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Final-4: Τα μέτρα της ΕΛΑΣ και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Αφιέρωμα
Το Athens Jazz γίνεται 25 και η ελληνική σκηνή γιορτάζει – με το βλέμμα στραμμένο στην νέα της εποχή
Art & Culture
Όταν το Μεσολόγγι αφηγήθηκε ξανά την ιστορία του
Art & Culture
Όσα έρχονται τον χειμώνα 2026-2027 στο Εθνικό Θέατρο
Art & Culture
Γιάννης Ψυχοπαίδης: Σύνοψη δημιουργικής πορείας 65 ετών στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Επίκαιρα
Τι θα συμβεί στο ΑΕΠ αν υιοθετήσουμε την Τεχνητή Νοημοσύνη;
Art & Culture
Τίλντα Σουίντον: Βγάλτε χρήματα με το αριστερό σας χέρι και κάντε Τέχνη με το δεξί
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Μια καινούργια ομορφιά»