MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Mario το μαύρο πιστόλι!

Αν έφερνε αυτό το μαύρο πιστόλι ο πρόεδρος της διαφήμισης, κανείς δεν θα τον χαρακτήριζε λαμόγιο και δικαιωματικά θα αγόραζαν όλοι διαρκείας. Ο λόγος για τον Ιταλό δήμιο της Εθνικής Γερμανίας Mario Balotelli, ο οποίος έκανε τους Γερμανούς και την Άγγελα Μέρκελ να κλάψουν όλοι μαζί παρέα για τον αποκλεισμό της… ομαδάρας τους!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πολύ δυνατοί οι Ιταλοί, τακτικά εξαιρετικοί, με αυτοπεποίθηση από την άριστη παράδοση που έχουν εναντίον των Γερμανών, έκαναν πάρτι με την Εθνική Ομάδα που στηρίζει με φανατισμό η Γερμανίδα καγκελάριος κι έκαναν πολύ κόσμο ευτυχισμένο. Ο super Mario έκανε το μοναδικό καλό του παιχνίδι στο τουρνουά- αλλά τι παιχνίδι! Και υπήρχαν και άλλοι διακριθέντες σε μία μεγάλη επιτυχία της Ιταλίας, με mvp για ακόμα μία φορά τον Pirlo. Επίσης, ήταν ένας ημιτελικός με πολύ πιο έντονες συγκινήσεις από την σούπα Ισπανίας- Πορτογαλίας, δύο ποδοσφαιρικών σχολών που μοιάζουν τόσο πολύ, ώστε η μία να εξουδετερώνει την άλλη και να μην γίνεται σχεδόν τίποτα στον αγώνα.

Νομίζω, όμως, ότι ο πολύς κόσμος περισσότερο χάρηκε την ήττα της Γερμανίας, παρά τη νίκη και το πολύ καλό παιχνίδι των Ιταλών. Όπως και να έχει, όμως, χωρίς τον σκόρερ εις διπλούν Mario Balotelli και τους συμπαίχτες του, η Μέρκελ θα πανηγύριζε σήμερα την πρόκριση της Εθνικής Γερμανίας στον τελικό. Επομένως, χρωστάμε μεγάλη χάρη στον super Mario, το μαύρο πιστόλι (αλλά δεν χρειάζεται να πάρουμε διαρκείας της Εθνικής Ιταλίας όλοι!) 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b