MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανοιξιάτικες προσφορές στα καταστήματα της Αθήνας

Aπό την Πέμπτη 17 έως το Σάββατο 26 Μαΐου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κηρύσσει δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ’ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου, ως συνέχεια της δράσης «Παρασκευή στην Αθήνα» που ολοκληρώθηκε, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων και τη «Τεχνόπολις Α.Ε», με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του Δημόσιου χώρου και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Ο σύλλογος “Πάμε Αθήνα” προσκαλεί τους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας και παράλληλα να κάνουν τις αγορές τους, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών και της ποιότητας των εμπορευμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θα εκδώσει αφίσα, ώστε τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη δράση να την αναρτήσουν στις προθήκες των καταστημάτων τους για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τους καταναλωτές.

Μοναδική προϋπόθεση της συμμετοχής στο δεκαήμερο (17-26/5), είναι η γνωστοποίηση των προσφορών στη Περιφέρεια Αττικής-Γεν.Δ/νση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

(στο παρακάτω link θα βρείτε της εταιρίες που συμμετέχουν στη δράση)
http://www.pameathina.net/

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b