MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Madonna: Έπιασε την κόρη της να καπνίζει και… δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη!

Δεν είναι αρκετά σκληρή μαμά, νιώθει η Madonna, η οποία τα έχει “πάρει στο κρανίο” με την κακή συνήθεια της κόρης της Lourdes να καπνίζει. Όπως δήλωσε η Βασίλισσα της ποπ σε συνέντευξη στο NBC, το κάπνισμα είναι κάτι που δεν της αρέσει, όχι μόνο για την κόρη της, αλλά για όλο τον κόσμο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η Madonna δήλωσε για το γεγονός ότι η κόρη της καπνίζει: ” Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη, αλλά ειλικρινά, δε νομίζω ότι είμαι τόσο σκληρή, όσο πρέπει. Νομίζω ότι χρειάζεται να είμαι μάλλον πιο σκληρή. Είναι δύσκολο- κάθε μέρα είναι μία διαπραγμάτευση. Αλλά το κάπνισμα είναι κάτι που δεν μου αρέσει- για οποιονδήποτε.”

Βέβαια, πολλοί θεωρούν ότι η Madonna δεν θα έπρεπε να είναι τόσο απόλυτη, δεδομένου ότι και η ίδια έχει φωτογραφηθεί κρατώντας τσιγάρα μετατρέποντας τα σε σέξι αξεσουάρ και σε φετίχ. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα βγήκε στο “σφυρί” φωτογραφία της προ 20ετίας, όπου παρουσιάζεται γυμνή στο κρεβάτι να καπνίζει. Αυτό δεν ήταν διαφήμιση υπέρ του καπνίσματος; Κι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες της gallery, πολλές φορές την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός με το τσιγάρο στο στόμα.

Τι να κάνει κι η Lourdes; Επηρεάστηκε από τη μαμά.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b