Rooney Mara: Τρώει τη δουλειά και από την Carey Mulligan!
Έχει βαρεθεί να “τρώει” δουλειές από άλλες ηθοποιούς η Rooney Mara τον τελευταίο καιρό. Μετά την Blake Lively, τώρα και η Carey Mulligan (γνωστή από την ερμηνεία της ως Marilyn Monroe, στο Επτά ημέρες με τη Μέριλιν) αντικαθίσταται από το “κορίτσι με το τατουάζ” στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο σημαντικός σκηνοθέτης Spike Jonze. Η Mulligan αδυνατούσε να συμμετάσχει στην ταινία, λόγω φόρτου εργασίας.

A
A
To σενάριο θα είναι του διαπρεπούς συγγραφέα και σεναριογράφου Charlie Kaufman, με τον οποίο ο Spike Jonze είχε συνεργασθεί και πριν δέκα χρόνια, για την ταινία Adaptation, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι Nicolas Cage και Meryl Streep. Η συνεργασία των δύο επαναλαμβάνεται, δημιουργώντας αρκετές προσδοκίες στους κινηματογραφόφιλους, αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας.
Πάντως, στο project, εκτός από την Rooney Mara, έχουν ήδη συμφωνήσει να πάρουν μέρος οι Amy Adams, Joaquin Phoenix και Samantha Morton.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Burger project στον Κήπο του Μεγάρου με ένα ξέφρενο πάρτι για όλη την οικογένεια
Το Φεστιβάλ Αθηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μια δωρεάν συναυλία στο Ηρώδειο
Τα μάτια στη Γάζα: Παλαιστίνιοι, Ισραηλινοί και Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια εκδήλωση στην Τεχνόπολη
Το Official Pre-Primer Event είναι γεγονός – Με headliners τους Francis Mercier και Nitefreak
Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει… μπουμ στον Κήπο του Μεγάρου
Fallen Trees: Ένα θεατρικό φεστιβάλ για το περιβάλλον στο Άλσος Γαλατσίου με δωρεάν είσοδο
Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη για μια καλοκαιρινή συναυλία
Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων γιορτάζουν την Γιορτή Μουσικής 2025 με τρεις δωρεάν συναυλίες
Προηρόσια: Μια γλυπτική έκθεση της Αφροδίτης Λίτη στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
Τι βλέπουν τα αγάλματα: Ένα φωτογραφικό πρότζεκτ για την “αθέατη ζωή” του Μουσείου Ακρόπολης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»