MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
31
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Rooney Mara: Τρώει τη δουλειά και από την Carey Mulligan!

Έχει βαρεθεί να “τρώει” δουλειές από άλλες ηθοποιούς η Rooney Mara τον τελευταίο καιρό. Μετά την Blake Lively, τώρα και η Carey Mulligan (γνωστή από την ερμηνεία της ως Marilyn Monroe, στο Επτά ημέρες με τη Μέριλιν) αντικαθίσταται από το “κορίτσι με το τατουάζ” στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο σημαντικός σκηνοθέτης Spike Jonze. Η Mulligan αδυνατούσε να συμμετάσχει στην ταινία, λόγω φόρτου εργασίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To σενάριο θα είναι του διαπρεπούς συγγραφέα και σεναριογράφου Charlie Kaufman, με τον οποίο ο Spike Jonze είχε συνεργασθεί και πριν δέκα χρόνια, για την ταινία Adaptation, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι Nicolas Cage και Meryl Streep. Η συνεργασία των δύο επαναλαμβάνεται, δημιουργώντας αρκετές προσδοκίες στους κινηματογραφόφιλους, αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας.

Πάντως, στο project, εκτός από την Rooney Mara, έχουν ήδη συμφωνήσει να πάρουν μέρος οι Amy Adams, Joaquin Phoenix και Samantha Morton.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη
Cine News
Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Οσκαρικό πάρτυ λήξης
Cine News
Υποψηφιότητες BAFTA 2026: Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο “One Battle After Another” και το “Sinners”
Cine News
Ο Brad Pitt έρχεται στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία
Cine News
Poor Things: Σε ποιο κανάλι θα δούμε την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου;
Cine News
Το CINEphil_101 επιστρέφει για 2η χρονιά στο Ηράκλειο
Cine News
Όταν ο Ρέιφ Φάινς «πρόδωσε» τον νέο Βόλντεμορτ… κατά λάθος
Cine News
Ο Γιώργος Λάνθιμος κάνει ντεμπούτο στο Super Bowl – Η διαφήμιση που σκηνοθετεί (vid)
Cine News
Το τελευταίο νησί: Στον “αέρα” το τρέιλερ της νέας σειράς της ΕΡΤ
Cine News
Ο μήνας κλείνει με Bridgerton – Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Υποψηφιότητες Όσκαρ: Ο Τίμοθι Σαλαμέ “ισοφάρισε” το ρεκόρ του Μάρλον Μπράντο
Cine News
Βουγονία: Ποια βραβεία διεκδικεί η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στα 98α Όσκαρ;