Rooney Mara: Τρώει τη δουλειά και από την Carey Mulligan!
Έχει βαρεθεί να “τρώει” δουλειές από άλλες ηθοποιούς η Rooney Mara τον τελευταίο καιρό. Μετά την Blake Lively, τώρα και η Carey Mulligan (γνωστή από την ερμηνεία της ως Marilyn Monroe, στο Επτά ημέρες με τη Μέριλιν) αντικαθίσταται από το “κορίτσι με το τατουάζ” στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο σημαντικός σκηνοθέτης Spike Jonze. Η Mulligan αδυνατούσε να συμμετάσχει στην ταινία, λόγω φόρτου εργασίας.

A
A
To σενάριο θα είναι του διαπρεπούς συγγραφέα και σεναριογράφου Charlie Kaufman, με τον οποίο ο Spike Jonze είχε συνεργασθεί και πριν δέκα χρόνια, για την ταινία Adaptation, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι Nicolas Cage και Meryl Streep. Η συνεργασία των δύο επαναλαμβάνεται, δημιουργώντας αρκετές προσδοκίες στους κινηματογραφόφιλους, αν και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας.
Πάντως, στο project, εκτός από την Rooney Mara, έχουν ήδη συμφωνήσει να πάρουν μέρος οι Amy Adams, Joaquin Phoenix και Samantha Morton.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μετακόμιση: Πώς επιλέγουμε τόπο κατοικίας ανάλογα με τις προτεραιότητες στη ζωή
Πρεμιέρες: Γευστική ιστορία ενηλικίωσης
Η ιστορία της Πρωτομαγιάς: Από την «αναγέννηση» της φύσης στην «αναγέννηση» της εργατικής τάξης
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;