MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρούχα από ίνα γάλακτος για μαμάδες και παιδιά από την Prénatal

Το γάλα είναι ένα φυσικό προϊόν με άπειρες ευεργετικές ιδιότητες. Γι’ αυτό η Prénatal αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά ρούχων από ίνα γάλακτος με φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, οι οποίες προέρχονται από την καζεΐνη, τη βασική πρωτεΐνη του γάλακτος.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η χρήση της ίνας του γάλακτος στην επεξεργασία αυτού του πρωτοποριακού υφάσματος προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην ευεξία των μαμάδων και των παιδιών: η καζεΐνη μάλιστα έχει το ίδιο Ph με το δέρμα και εξασφαλίζει στο νήμα μέγιστη άνεση ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης, απελευθερώνεται σταδιακά από το νήμα τρέφοντας διαρκώς την επιδερμίδα.

Τα ρούχα έχουν ουδέτερους τόνους –λευκό του γάλακτος, μπεζ, ροζ και απαλό γαλάζιο– και γίνονται χαριτωμένα από τρυφερές και διασκεδαστικές επιγραφές σχετικές με τον κόσμο του γάλακτος και τα νόστιμα και πολυαγαπημένα cookies.

Για τα νεογέννητα, από 0 ως 12 μηνών, η σειρά περιλαμβάνει τρυφερά body, μαλακά φορμάκια με στάμπα “αγελάδα” και χαριτωμένες σαλιάρες με τη φράση “Milk Friendly”.

Επίσης η Prénatal δημιούργησε για τις μαμάδες t-shirt με casual στυλ, νυχτικά και πρακτικά μπλουζάκια για το θηλασμό σε μπεζ και πράσινο ή μπεζ και δαμασκηνί.

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr

Καταστήματα:
Megastore στο The Mall Athens
Megastore στην Αγία Παρασκευή (έναντι ΕΡΤ)
Megastore στο Νέο Φάληρο
Megastore στo Florida Park (Πυλαία, Θεσσαλονίκης)
Σύνταγμα
Βριλήσσια
Περιστέρι

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Y_FMkkwvDTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b