MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1ο συνέδριο για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Μια καινούρια πρωτοβουλία που θέλει να συμβάλει στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας αποτελεί η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική οργάνωση i-for-U Greek Mentoring Network. Στο πλαίσιο των διαφόρων δράσεων της διοργανώνει ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο την Πέμπτη 26 Απριλίου στο HUB (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα).

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Στο συνέδριο διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα ενθαρρύνουν και θα ενισχύσουν με τις ιδέες τους και την έμπνευσή τους την επιχειρηματικότητα.

Όπως μας εξήγησε η Δανάη Μπεζαντάκου, της Navigator και πρόεδρος του i-for-U, «Το συνέδριο απευθύνεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες που είτε σκέπτονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση είτε είναι ήδη στα πρώτα βήματα. Εξαιρετικής σημασίας θα είναι η ομιλία της Karen Kerrigan, President & CEO, Small Business & Entrepreneurship Council, and Chair, Center for International Private Enterprise (CIPE), με θέμα το φόβο της αποτυχίας ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν ευρήματα ειδικής έρευνας που σχεδίασε η Focus για το τι ακριβώς κάνει ένα start up επιτυχημένο.

Τέλος θα δημιουργηθούν breakout sessions με moderators διακεκριμένες ελληνίδες επιχειρηματίες όπως οι: Δέσποινα Αμαραντίδου της Artion, Λιάνα Γούτα των ΕΛΠΕ, Έφη Καρακίτσου της Magnet, Νέλλη Κάτσου της Pharmathen, Ιωάννα Κούκλη της Pharmassist, Μαρίνα Λεωνιδοπούλου της Out of the Box, Αλέκα Πίττα-Χαζάπη της Αττική-Πίττας.

Επίσης θα αναπτυχθούν ειδικά θέματα πρόσβασης σε κεφάλαιο και επιτυχημένων business plans από τους Χριστίνα Παπανδρέου,CFO Σκλαβενίτης, Γιάννη Μεθόδιο, ex President & Managing Director of Accenture, Greece και Γιώργο Κολλιόπουλο της Speiron, Μιχάλη Συνοδινό, Financial Advisor.»

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στη Αθήνα και το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

 Για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και τη φόρμα συμμετοχής επισκεφτείτε το www.iforu.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b