MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρασκευή στην Αθήνα με… happy hour στα θέατρα!

Με στόχο να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της πρωτεύουσας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας καλεί εμπόρους και επιχειρηματίες χώρων διασκέδασης να δώσουν κίνητρα στους πολίτες να κυκλοφορήσουν και να διασκεδάσουν και πάλι στο κέντρο. Με σύνθημα «Παρασκευή στην Αθήνα», τις Παρασκευές 16, 23, 30/3 & 6/4/2012 έχουν προγραμματιστεί διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις ενώ ήδη πολλοί πολιτιστικοί χώροι ανακοίνωσαν μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων τους.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Ελληνική Θεαμάτων, συμμετέχοντας στην προσπάθεια αυτή, προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια των θεάτρων της, τις Παρασκευές 16,23,30/3 & 6/4/2012. Τα θέατρα που συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση είναι: ΧΟΡΝ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, ΚΙΒΩΤΟΣ, ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΛΑΜΠΕΤΗ.

Στο ΠΑΛΛΑΣ θα διατεθούν 350 εισιτήρια σε όλες τις ζώνες με έκπτωση 20% για την Παρασκευή 6 Απριλίου με σειρά προτεραιότητας.
Οι θεατές θα πρέπει να αναφέρονται στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα» όταν προσέρχονται στο ταμείο του θεάτρου για να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έχουν το δικαίωμα της ειδικής έκπτωσης.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b