MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καταγγέλλει τη Madonna η κυβέρνηση του Μαλάουι

Με την Madonna τα έχει βάλει η κυβέρνηση του Μαλάουι, λόγω του φιλανθρωπικού προγράμματος που έχει ανακοινώσει η ποπ σταρ, για το οποίο, όπως ισχυρίζονται οι αρχές της χώρας, δεν έχει λάβει άδεια.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, οι αρχές του Μαλάουι και ειδικότερα το Υπουργείο Παιδείας κατηγορεί την διάσημη τραγουδίστρια ότι δεν πήρε άδεια, ούτε συμβουλεύθηκε το Υπουργείο, όταν εκπόνησε το φιλανθρωπικό της πρόγραμμα, για το χτίσιμο 10 σχολείων στη χώρα. Επίσης, τονίζουν ότι η Madonna δεν ξέρει τις ανάγκες της χώρας και το πού χρειάζεται να χτιστούν σχολεία και ότι δεν πρέπει να κάνει τίποτα, αν δεν τους συμβουλευθεί πρώτα.

“Δεν ισχύουν αυτά που λέει η κυβέρνηση του Μαλάουι” δήλωσε ο Trevor Neilson, διευθυντής του Global Philanthropy Group, ενός Ομίλου που οργανώνει τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες διαφόρων celebrities, ώστε να τους προστατεύει από κακοτοπιές. Σύμφωνα με τον κ. Nelson η κυβέρνηση του Μαλάουι είχε ενημερωθεί πληρέστατα για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Βασίλισσας της ποπ και ότι οι δέκα κοινότητες, στις οποίες η Madonna σκοπεύει να χτίσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δεν έχουν κανένα  σχολείο.

Η κόντρα των αρχών της χώρας με την Madonna είχε ξεκινήσει από τότε που η οργάνωσή της Raising Malawi αποφάσισε να απολύσει μέλη του συμβουλίου και να ακυρώσει κάποια προγράμματα, διατυπώνοντας κατηγορίες για κακοδιαχείρηση και αδικαιολόγητες σπατάλες εκ μέρους ορισμένων μελών.


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b