MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Αλητάκι, μια θεατρική παράσταση στη Ρόδο

Η παράσταση “Το Αλητάκι” αποτελεί ένα πείραμα παντομίμας με ζωντανή, πρωτότυπη μουσική από πιάνο, βιολοντσέλο και κανονάκι, και υπέρτιτλους με βιντεοπροβολέα. Πραγματοποείται από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου “Το Αμπερνάλλι” στις 17-18 Μαρτίου 2012.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Μια εναλλακτική θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές 13 παιδιά και 8 ενήλικες, και θέμα τη φτώχεια που οδηγεί τους ανθρώπους από όλη τη γη στη διεκδίκηση της διαγραφής των χρεών τους και να επιβιώσουν στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

Υπόθεση:
Η Ξένια, μια μητέρα στην απόγνωση του πολέμου. Ο Φιλέταιρος, ένας άνεργος  στην Ελλάδα της κρίσης. Η Ελπίδα, ένα μωρό  σ’ έναν άφιλο κόσμο. Τους ενώνει η φτώχεια. Τους απειλεί ο ρατσισμός. Η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, η ανεκτικότητα γυρεύουν στέγη  σε μια χώρα μικρή, που όλοι οι άνθρωποι της γης τη γνωρίζουν για το μέγεθος των αξιών που γέννησε, στην Ελλάδα. Τη βρίσκουν άραγε;

Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου Σορωνής, Σαββατοκύριακο 17- 18 Μαρτίου στις 19.00 μμ. (έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις και σε άλλες ημερομηνίες για σχολεία).

Λεπτομέρειες στις ιστοσελίδες του Συλλόγου: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli.
Τηλ: 2241041170
Σορωνή Ρόδου, Νομός Δωδεκανήσου

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b