MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

360 New Concept Bazaar: 3ήμερο τέχνης, μόδας και lifestyle

Η μόδα, το interior design, η τέχνη, το κόσμημα, η φωτογραφία, τα αξεσουάρ, η γεύση και η “πράσινη ζωή” ενώνονται στο “360 NEW CONCEPT BAZAAR” στις 16, 17 και 18 Μαρτίου, στη διεύθυνση Πειραιώς 123 (έναντι Μουσείου Μπενάκη). Είσοδος ελεύθερη.

Monopoli Team

Το “2ο New Concept Bazaar” έχει σύνθημα: “Η γνώση είναι δύναμη και η ισχύς εν τη ενώσει”.

Η εμπνεύστρια του event, σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αλεξανδράκη, με την ομάδα του New Concept Bazaar, συγκεντρώνουν σ’ ένα loft 700 τ.μ. γνωστούς και καταξιωμένους δημιουργούς, καθώς και νέους ανερχόμενους, με στόχο να προβάλουν όλοι την τέχνη τους.

Στην εκδήλωση περιλαμβάνονται δημιουργίες σε προσιτές τιμές, happenings με μουσική από γνωστούς djs (LadyDust, MethiBlonde, Kimco, Monokini κ.ά.) και live με την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη σε jazz διάθεση.

Καταξιωμένοι δημιουργοί όπως οι Μιχάλης Ασλάνης, Rita Pateroni, Βασίλης Ζούλιας, Nikos-Takis, Ελένη Αρώνη, Πάνος Απέργης, Smaragdi, αλλά και νεότεροι στον χώρο της μόδας και ήδη δημοφιλείς, όπως Christine & Joe (Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου) συνασπίζονται, ενώ η πρώην υπουργός και γνωστή ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα εικαστικά, μέσα από το “360 New Concept Bazaar”.

Το event θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν τρόφιμα, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο στο loft και στη συνέχεια θα διανέμονται στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 35).

16, 17 και 18 Μαρτίου, 12.00-22.00
Πειραιώς 123

Κύρια photo: Rita Pateroni
Photo gallery: Panos, Apergis, Vassilis Zoulias

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Y_FMkkwvDTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b