Ο Δημήτρης Λάλος κέρδισε το βραβείο Χορν
Χάρη στο ρόλο του “Χοσεφίνο” στην παράσταση «Λα Τσούνγκα» ο Δημήτρης Λάλος κέρδισε παμψηφεί το φετινό βραβείο Δημήτρης Χορν.
A
A
Το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου στο θέατρο Δημήτρης Χορν ο Δημήτρης Λάλος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου Ελληνα ηθοποιού και πέρασε στον λαιμό του τον χρυσό σταυρό του Χορν. Οι άλλοι υποψηφιοι ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Γιώργης Τσαμπουράκης και ο Χάρης Φραγκούλης.
Ο Δημήτρης Λάλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λα Τσούνγκα» του Μάριο Βάργκας Λιόσα που παίζεται για τρίτη χρονιά στο θέατρο Επί Κολωνώ σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκόττη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον επώνυμο ρόλο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τρεις Young Reporters μάς μιλούν για το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Κινηματογράφου
Cow | Deer: Στο Εθνικό Θέατρο, τα ζώα σε καλούν ν’ ακούσεις την κραυγή τους
Είναι ο καλός ύπνος το restart του εγκεφάλου; Νέα έρευνα απαντά!
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου
Αυτό είναι το πολιτιστικό masterplan του Υπουργείου Πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη
Θέατρο Olvio: Συζήτηση με την Μάγδα Φύσσα με αφορμή την παράσταση «Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου»
ΟΦΥΠΕΚΑ – Καλλιστώ: Καταγγέλλουν την άγρια δολοφονία νεαρής αρκούδας στην ορεινή Δράμα
Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα
Οι Mikro επιστρέφουν στο Gagarin 205 για ένα δυνατό live
Οι String Demons γιορτάζουν 10 χρόνια μουσικής στο Μέγαρο