Ματαιώνεται το “Τρωίλος και Χρυσηίδα” στο Εθνικό
Μια από τις πολυσυζητημένες παραστάσεις που αναμέναμε να δούμε φέτος, το σαιξπηρικό έργο “Τρωίλος και Χρυσηίδα”, αναβάλλεται. Όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Θέατρο, αυτό οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα υγείας του σκηνοθέτη Όσκαρας Κορσουνόβας.
A
A
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Εθνικό Θέατρο θα διερευνήσει τη δυνατότητα παρουσίασης της παράστασης τη θεατρική περίοδο 2012 – 2013, εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και χρόνος.
Τη μετάφραση στη συγκεκριμένη παραγωγή είχε αναλάβει ο Νίκος Χατζόπουλος, ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν επιλεγεί η Ιωάννα Παππά, ο Χρήστος Λούλης, ο Νίκος Κουρής, ο Κώστας Βασαρδάνης, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Γιώργος Κοτανίδης και πολλοί άλλοι.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Σφάλμα και Raibo παρουσιάζουν την «Τζαμάικα των Βαλκανίων» στο Gagarin 205
Το πιο έξυπνο trick για να ξυπνάτε φρέσκιοι κάθε πρωί
Les Muses Grecques: Έκθεση του Didier Paquignon στην γκαλερί Contemporary Athens
Το Βιβλίο της Ανησυχίας – Ημερολόγιο Αποχαιρετισμού, από την ομάδα 4PLAY στο Θέατρο Αργώ
Ο Χρήστος Δάντης συναντά την Ευρυδίκη στον Σταυρό του Νότου
Porosi 02: Οι Decius στην Αθήνα για ένα live στο An Club
Ο Χορός των εραστών: Η παράσταση του Tiago Rodrigues επιστρέφει στη Στέγη
Ο Φαέθων, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Φούρνος
Sephora: Holiday συλλογή με υπέροχα δώρα για τα Χριστούγεννα
Θεατής: «Η Δουλειά» του Max Wolf Friedlich στο Studio Μαυρομιχάλη