Britney Spears: Παρακαλάει για μια θέση στο X-Factor
Στην Ελλάδα έχουμε το Σάκη Ρουβά, ο οποίος ήταν η ιδανική επιλογή για ένα talent show. Στις ΗΠΑ υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές και μία από τις πιο δυνατές είναι η Britney Spears, η οποία θέλει διακαώς να λάβει μέρος στο αμερικάνικο X-Factor.
A
A
Συγκεκριμένα, άνθρωποι κοντά στην pop star αποκαλύπτουν ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να λάβει μέρος στο αμερικάνικο X-Factor, ως κριτής του Show. Αυτό θα είναι μια πολύ ισχυρή επιλογή από την πλευρά του show, ώστε να τα βγάλει πέρα με τον ισχυρό ανταγωνισμό.
Αυτή τη στιγμή το “American Idol” έχει την J.Lo στους κριτές, το “The Voice” έχει την Christina Aguilera, οπότε είναι αναγκαίο και για το X-Factor να βρει μία αντίστοιχη σταρ.
Πάντως, λέγεται ότι η ίδια η Britney κυνηγάει τον Simon Cowell (τον τηλεοπτικό Μήδα των talent shows) προκειμένου να την προσλάβει, παρά το αντίθετο. Άλλωστε, για την ίδια θέση στο X-Factor ακούγονται και άλλα καυτά ονόματα, όπως αυτό της Janet Jackson, αλλά και της Fergie των Black Eyed Peas.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- 25 χρόνια Athens Jazz: Στην επετειακή του έκδοση, το φεστιβάλ μεταμορφώνει την Τεχνόπολη – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Ο διεθνούς φήμης βιολονίστας Γκίντον Κρέμερ στην Αθήνα για μια συναυλία με την ΚΟΑ
- Το International Jazz Day Festival Chalandri «θυμίζει ότι η διαφορετικότητα δεν είναι εμπόδιο, αλλά ευκαιρία συναπαντήματος»
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
25 χρόνια Athens Jazz: Στην επετειακή του έκδοση, το φεστιβάλ μεταμορφώνει την Τεχνόπολη – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Ο διεθνούς φήμης βιολονίστας Γκίντον Κρέμερ στην Αθήνα για μια συναυλία με την ΚΟΑ
Το International Jazz Day Festival Chalandri «θυμίζει ότι η διαφορετικότητα δεν είναι εμπόδιο, αλλά ευκαιρία συναπαντήματος»
Ανακαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Τουρκία
Uccelli del mare: Η Φένια Παπαδόδημα φέρνει τραγούδια της Μεσογείου στη Μουσική Βιβλιοθήκη
«Η Γαύδος είναι ένας καθρέφτης – αντανακλά την κατάσταση του κόσμου»
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου
ΧΑΠ: Το πρόβλημα της υποδιάγνωσης και η ανάγκη για ισότιμη πρόσβαση στη φροντίδα
Πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη θεατρική σεζόν;
Σπίτι Χωρίς Διεύθυνση: Η ταινία-έκπληξη της Χάτιτσε Ασκίν στο Newman Cinema