MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ενώνονται ξανά τα Spice Girls, για το χατίρι της Βασίλισσας!

Τα Spice Girls, η πλέον πετυχημένη girl band, ενώνονται ξανά, για να γιορτάσει την διαμαντένια επετηρίδα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ (diamond Jubilee) το 2012. Η Mel-B, μέλος της μπάντας, που αποχώρησε το 1990, θα τραγουδήσει στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την εκδήλωση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε κανάλι της Αυστραλίας ότι οι Spice Girls θα ενωθούν ξανά, για να παρουσιάσουν show στο Παλάτι του Buckingham μπροστά στην βασιλική οικογένεια στις 4 Ιουνίου 2012. Η Mel-B μπερδεύτηκε και αποκάλυψε την πληροφορία, όταν ρωτήθηκε αν το συγκρότημα θα εμφανισθεί στις εκδηλώσεις των Ολυμπιακών του Λονδίνου.

Έτσι, μαζί με την Mel-B, θα βρεθούν, όπως αναμένεται και οι Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Bunton και η πιο γνωστή από όλες, εξαιτίας του γάμου της με τον άγγλο ποδοσφαιριστή σούπερ σταρ, η Victoria Beckham.

Η τελετή Diamond Jubilee πραγματοποιείται το 2012, για να τιμήσει τη συμπλήρωση 60 ετών βασιλείας της Ελισάβετ Β’ (από το 1952, όταν πέθανε ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος Στ’).

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b