MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Olga Kurylenko: ζηλιάρα ερωμένη του Tom Cruise!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Joseph Konsinski με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise. Και για να ενισχυθεί το καστ, ο super- star θα πλαισιώνεται από δύο πολύ καυτές παρουσίες: την Olga Kurylenko και την Andrea Riseborough.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για την ταινία αυτή δεν έχει ακόμη αποφασισθεί ο τίτλος. Αρχικά είχε αποφασιστεί ο τίτλος Oblivion, ο οποίος απορρίφθηκε και στη θέση του μπήκε το Horizons, για να απορριφθεί μετά και αυτός.

H ταινία, που διαδραματίζεται σε ένα μακρυνό και εξελιγμένο τεχνολογικά μέλλον, στο οποίο οι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη Γη, καθώς δεν μπορεί πια να τους φιλοξενήσει κι έχουν ανέβει να κατοικήσουν στα σύννεφα.

Ο Tom Cruise είναι ένας μηχανικός του διαστήματος, που επισκευάζει πολεμικά μηχανήματα, τα οποία προστατεύουν την ανθρωπότητα από εξωγήινες εισβολές. Γνωρίζει μια αινιγματική γυναίκα από τη γη, που θα ερμηνεύει η Andrea Risenborough, η οποία τον ωθεί να αμφισβητήσει όλα όσα ήξερε μέχρι τότε. Από την πλευρά της, η Olga Kurylenko θα παίξει την καυτή ερωμένη του Tom Cruise, η οποία θα ζηλεύει πάρα πολύ με την σχέση του συντρόφου της με την Risenborough.

To project θα μπει στην παραγωγή τον Μάρτιο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b