MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πορτοκάλογλου, Τάμτα κ.α. γιορτάζουν στο Amstel live!

Νίκος Πορτοκάλογλου, Νατάσα Μποφίλιου, Στάθης Δρογώσης, Μάρκος την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μέλισσες, Τάμτα, Εκμέκ The Band και Σοφίτα στις 7 Ιανουαρίου. Εκλεκτοί μουσικοί γιορτάζουν μαζί μας από την σκηνή του Amstel live!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς 31/12 o Νίκος Πορτοκάλογλου επιλέγει τη σκηνή του “Amstel Live”, που μεταδίδεται από το ΣΚΑΪ, για να γιορτάσει τον ερχομό της νέας χρονιάς αλλά και την επέτειο των 30 χρόνων του στο ελληνικό τραγούδι. Μιλάει στον Πάνο Μουζουράκη για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, τον τρόπο που γράφει και συνθέτει τα τραγούδια του και για το νέο του διπλό CD.

Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός μαζί με την Νατάσα Μποφίλιου, τον Στάθη Δρογώση, τον Μάρκο από τους Loco Mondo και τον Πάνο Μουζουράκη, αποχαιρετούν με συγκίνηση το 2011 και καλωσορίζουν τον καινούργιο χρόνο με γέλιο, τραγούδι και ελπίδα γιατί: «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται σε pop ρυθμούς το Σάββατο 07/01 με την πρώτη εκπομπή του 2012 με καλεσμένους τις Μέλισσες, την Τάμτα, τους Εκμεκ The Band και τη Σοφίτα. Οι Μέλισσες με την εκπληκτική τους ενέργεια ανοίγουν το πάρτυ. Η Τάμτα σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη με την ερμηνεία της γνωστής επιτυχίας «je suis malade». Οι Εκμεκ The Band ξεσηκώνουν την παρέα του “Amstel Live” με τον ιδιαίτερο ρυθμό τους και τον επίκαιρο στίχο τους και η Σοφίτα μας κάνει να χορέψουμε στον ήχο των κλακετών της.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b