MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Δεινόσαυροι ζωντανεύουν στο The Mall Athens

Από 4 Δεκεμβρίου το The Mall Athens φιλοξενεί στο νέο εκθεσιακό χώρο του 4ου ορόφου την ιστορία των δεινοσαύρων μέσα από μια έκθεση που αποτελεί την απαρχή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του εμπορικού κέντρου.

Monopoli Team

Η έκθεση «Δεινόσαυροι» συγκεντρώνει ομοιώματα απολιθωμάτων, εκθέματα που μπορεί να αγγίξει ο επισκέπτης, επιστημονικά ευρήματα, και 10 από τα πιο θεαματικά hi-tech animatronics και αποκαλύπτει όλα όσα οι επιστήμονες γνωρίζουν για το πώς κυνηγούσαν και τι έτρωγαν οι δεινόσαυροι. Οι τελευταίες εξελίξεις της Ιαπωνικής ρομποτικής τεχνολογίας έχουν επιστρατευτεί από τους επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και η πιστή αναπαράσταση πολλών διαφορετικών ειδών δεινοσαύρων, με ρεαλιστική κίνηση και ήχο, μεταφέρει τον θεατή 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Στόχος της έκθεσης είναι το ίδιο το κοινό να μελετήσει τα ζώα αυτά, να τα γνωρίσει και να τα ερευνήσει εξονυχιστικά παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια επάνω τους, όπως νύχια, έντερα, ακόμη και περιττώματά τους, μέσα από τη σύγχρονη τεχνολογία και τις ειδικές τεχνικές που προσφέρονται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, από όπου προέρχεται και η ιδέα της έκθεσης. Έτσι μπορεί κανείς να δει να ζωντανεύει μπροστά του ο σαρκοφάγος T. Rex και ο Baryonyx, ή ο φυτοφάγος Iguanodon, και να φανερώνεται η στρατηγική του καθενός στο κυνήγι, στην απόκτηση της λείας τους.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευ. – Παρ.: 9.00 – 21.00
Σάββατο: 10.00 – 22.00
Κυριακή: 10.00 – 20.00

Δευ.-Παρ. 9.00 – 13.30: 5 ευρώ γενική είσοδος
Δευ.-Παρ.: 13.30 – 21.00: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)
Σαββατοκύριακο & αργίες: 9 ευρώ (ενήλικες), 7 ευρώ (παιδιά έως 18 ετών)
Σχολεία: 5 ευρώ

Τηλ. επικοινωνίας για το κοινό: 2109472029

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b