MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο babyfeat bazaar με πολλές εκδηλώσεις για παιδιά

Στις 4 Δεκεμβρίου, η ΜΚΟ “BABYFEAT” διοργανώνει bazaar στον χώρο δημιουργικών δράσεων μικρές ιστορίες με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο Κέντρο αποκατάστασης αναπήρων παιδιών Βούλας.

Monopoli Team

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες:

11:00 – 15:00 Δημιουργική απασχόληση και ζωγραφική για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τους παιδαγωγούς της Πρότυπης Προσχολικής Εκπαίδευσης TENDER AGE.

12:00 – 13:00 Κουκλοθέατρο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ”. Μια ιστορία, με ήρωες (κούκλες) τον λαγό, τον σκίουρο, την κουκουβάγια, το πουλάκι, τον σκαντζόχοιρο, τη χελώνα και έναν χιονάνθρωπο.

15:00- 16:00 Θεατρική παράσταση “Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!” από το Θέατρο Φούρνος, για παιδιά από 2,5 χρονών μέχρι 5. Η παράσταση αποτελείται από δύο ηθοποιούς κούκλες και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται καθώς οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν την ευκαιρία να βρουν, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από το ζαχαροπλαστείο Kyveli Patisserie, χειροποίητα κοσμήματα με ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες από την Gaminita, χειροποίητα κοσμήματα από φυσικά υλικά για τον χειμώνα από την Carducci, χειροποίητα κοσμήματα με κουμπιά από την Λάβα, σαπουνάκια, τσάντες για τα ψώνια από τη γιαγιά Dodo, ξύλινα παιχνίδια και αντικείμενα Lanka Kade, οικολογικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια moulin roty και goetz-puppen, παιδικά βιβλία από το Μεταίχμιο και γιορτινές χειροποίητες δημιουργίες από τις Craft Fairies, και τέλος την έκθεση φωτογραφίας προς πώληση της Κλαίρης Μουσταφέλλου “Τα παιδιά του κόσμου”.

{μικρές ιστορίες} : Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι
Tηλ. 210 4835152

Image gallery (κατά σειρα): Goetz puppen, παιδικό κάδρο Craft Fairies, , Lanka Kade, Goetz puppen, Kyveli Patisserie, Lanka Kade

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b