MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ερωτικός τρόμος από την Agent Provocateur

Το γνωστό brand εσωρούχων κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο διαφημιστικό σποτ, στο οποίο η στυλιζαρισμένη ακραία σεξουαλικότητα της αισθητικής φιλοσοφίας του παρουσιάζεται μέσα από μια σύντομη ταινία τρόμου.Επιμέλεια: Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

Ένα μακρύ νυχτικό από τη νέα κολεξιόν Soiree της Agent Provocateur, που θύμισε στον Justin Anderson, σκηνοθέτη του σποτ, τα ρούχα που φορούσαν ηθοποιοί σε παλιές ταινίες τρόμου, έδωσε την κεντρική ιδέα για τη διαφήμιση, που τιτλοφορείται “Fleurs du Mal” (“Άνθη του Κακού”).

Το σενάριό της αντλεί στοιχεία από ταινίες του είδους, όπως Vampyros Lesbos, Night of the Living Dead, Funny Games, Scream. Οι κινηματογραφικές του αναφορές επεκτείνονται ακόμα και στο Belle de Jour, καθώς η σκηνή κατά την οποία οι “βαμπίρες” σέρνουν το θύμα τους, είναι εμπνευσμένη από την αντίστοιχη της ταινίας του Μπουνιουέλ, στην οποία η Κατρίν Ντενέβ σέρνεται στη λάσπη.

Έτσι, στο βίντεο παρακολουθούμε νεαρές κοπέλες-βαμπίρ που φορούν kinky εσώρουχα της εταιρείας, να επιτίθενται σε μια γυναίκα εισβάλλοντας στο σπίτι της, και τελικά να την μετατρέπουν σε “μία από αυτές”.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Hr9EUvcrBvM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b