MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κατάδικός μου με… 5 ευρώ!

Το θέατρο ΔΙΑΝΑ, στην τελευταία γενική δοκιμή της παράστασης «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, της της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου και της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με γενική είσοδο 5 ευρώ. Μια πρωτοβουλία των συντελεστών της παράστασης με ένα εισιτήριο σε συμβολική τιμή.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η παράσταση «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, με τους Ελένη Ράντου, Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη και Oρφέα Αυγουστίδη στους βασικούς ρόλους.

Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη, που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;
Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.
Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους… Γιατί ο σαρκασμός και το χιούμορ είναι το μόνο όπλο απέναντι στο φόβο μας.

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία : Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά : Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια : Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί : Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση : Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια : Κώστας Ζήκος
Video art : Ακης Πολύζος
Φωτογραφία : Ορφέας Εμιρζάς

ΠΑΙΖΟΥΝ :
Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b