MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Dukas Spring – Summer Collection 2012

O Δούκας Χατζηδούκας δίνει μια νέα διάσταση στις ψηλοτάκουνες γόβες, τις πλατφόρμες και τα σανδάλια. Η παρουσίαση του “Dukas Spring – Summer Collection 2012” έγινε στις 3 Οκτωβρίου, στο Παρίσι.

Monopoli Team

O Δούκας, πετυχημένος Έλληνας σχεδιαστής, επιλέχθηκε μεταξύ πολλών designers απ’ όλο τον κόσμο και παρουσίασε για πρώτη φόρα, στο πλαίσιο της Γαλλικής Εβδομάδας Μόδας, την  “2012 DUKAS SPRING SUMMER COLLECTION”,  σε ένα από τα top Salons du Mode παγκοσμίως, στο prestigious TRANOI και συγκεκριμένα στο κτίριο ARTCURIAL Montaigne.

 

Παρουσιάστηκαν 12 ψηλοτάκουνα εμπνευσμένα από την γαλλική croisette των 70’s με έντονα στοιχεία από την αφρικανική Savannah, αλλά και από Caribbean εικόνες, αλλά και best seller top-styles από παλαιότερες μοναδικές collection . Τα υλικά που  χρησιμοποίησε είναι  το plexiglass,  ο φελλός και το ξύλο. Σημαντικό ρολό έχουν τα κρόσσια, η δαντέλα και τα ριγέ. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το παλ, το μαύρο και τα γήινα.

 

Ο Διεθνής Τύπος όπως η Vogue, το Elle, το Harper’s Bazaar και πολλά άλλα έντυπα ξεχώρισαν τον Έλληνα Designer και φωτογράφισαν τη συλλογή. Επίσης, κορυφαίοι buyers από boutiques καθώς και από department stores από όλο τον κόσμο ήρθαν σε επαφή με σκοπό την εκκίνηση συνεργασίας. Συγκεκριμένα, η διεθνώς αναγνωρισμένη boutique LECLAIREUR (www.leclaireur.com) επέλεξε τον Dukas με σκοπό την έναρξη της συνεργασίας τους μέσα από την εκπροσώπηση και πώληση του brand στο Παρίσι.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b