MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εργαστήριο Δημιουργικής Μεταποίησης

Τέλος στο πέταμα των ρούχων δίνει το “Εργαστήριο Δημιουργικής Μεταποίησης” της σχεδιάστριας ΤΗΕΙΑ. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε στα ρούχα και στα αξεσουάρ που δεν είναι πρώτα στην προτίμησή σας.

Monopoli Team

“Δε σου κάνει ή δεν είναι της μόδας. Το χρώμα ξεθώριασε και το μάλλινο μπήκε στο πλύσιμο. Η τσάντα της παραλίας γέμισε ασφυκτικά και τρύπησε. Το αγαπημένο σου τζιν σκίστηκε….  Άνοιξε ο μαρκαδόρος στην τσέπη του πουκαμίσου και το περσινό μας φόρεμα μας φαίνεται κοντό. Το ντεκολτέ της μπλούζας σαν να βάθυνε ξαφνικά και το λεοπάρ κολλάν δε βρίσκει θέση πουθενά”. Από το να ξοδευτείς αγοράζοντας καινούρια ρούχα δημιούργησε ή μεταποίησε και διαφοροποίησε  εντελώς τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τη βοήθεια της σχεδιάστριας Theia.

Τι θα χρειαστείτε:

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που δεν έχουν  την πρώτη θέση στην καρδιά σας. Απαραίτητες είναι οι βελόνες, οι κλωστές, τα  ψαλίδια τα οποία μπορείτε και να προμηθευτείτε  από το πωλητήριο της ΤΗΕΙΑ.

Με την Theia θα μάθετε  να συνθέσετε ποιότητες και υφές , να ταιριάξετε ρίγες με λουλούδια, να ξηλώσετε τα κομμάτια, να αλλάξετε  γιακάδες και να βάζετε κουμπάκια. Τα μανίκια καμπάνα θα γίνουν μπομπέ και το εφηβικό  στρατιωτικό jacket θα μετατραπεί σε shopping bag.  Η παλιά φανέλα εύκολα γίνεται φόρεμα και η ομπρέλα της παραλίας φούστα. Η φαντασία δεν έχει όρια!

 

Το εργαστήριο θα γίνει την Τετάρτη 26/10, 9/11, 23/11, 7/12, 21/12 και διαρκεί  15 ώρες (5×3ώρες). Η ώρα προσέλευσης είναι  18:30-21:30.
Το κόστος συμμετοχήςανέρχεται  στα 190€.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν δώρο μια τσάντα ραπτικής, 4 μασουράκια και ένα  σετ με διάφορα μεγέθη βελόνας.


Info
103600449. Θερμοπυλών 59 & Παραμυθίας 2, Κεραμεικός (Τρίτη-Σάββατο 11:00-21:00)

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b