MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Μαμά! Μαμά! Η Anne Hathaway μου μαύρισε το μάτι!»

Τα είδε όλα ένας ταλαίπωρος standman στα γυρίσματα της νέας ταινίας Batman «The Dark Knight Rises» με την Anne Hathaway!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η γνωστή ηθοποιός, που ερμηνεύει την Catwoman, πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο της και στην κυριολεξία φρένιασε την ώρα του γυρίσματος σε μια fight scene! Με το κοντάκι του όπλου της χτύπησε με δύναμη τον δύσμοιρο κασκαντέρ και του μαύρισε το μάτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καυτή ηθοποιός τρόμαξε από το αποτέλεσμα του ρεαλιστικού της παιξίματος κι ένιωσε μετά μεγάλες τύψεις. Για να την συγχωρήσει ο κασκαντέρ, του έκανε δώρο μία ασημένια πένα, για να την έχει ως σουβενίρ μαζί με το μαυρισμένο του μάτι. Λέγεται ότι η πένα είχε χαραγμένη επάνω της την επιγραφή «Κανείς δεν βαράει τόσο σκληρά, όσο η Anne Hathaway!»

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, στο σινεμά τουλάχιστον, οι γυναίκες γίνονται όλο και πιο δυναμικές, με πάρα πολλούς πρωταγωνιστικούς γυναικείους ρόλους σε ταινίες ακραίας δράσης, όπως η Ηλέκτρα, το Underworld, η Catwoman, το Kill Bill κ.α. Και το αποτέλεσμα αυτής της δυναμικότητας το βλέπουμε πλέον και στα γυρίσματα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι δυναμικές πρωταγωνίστριες χάνουν σε θηλυκότητα. Πόσο μάλλον στην περίπτωση της Anne Hathaway, η οποία, εκτός από την ερμηνεία της ως απρόθυμη βασίλισσα του στυλ στο «ο Διάβολος φορούσε Prada», έχει κάνει και μερικές πολύ καυτές ερωτικές σκηνές του Hollywood (ιδίως στο Havoc).

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b