Μουσικός Διαγωνισμός για νέα συγκροτήματα
Από τις 3 Ιουνίου ξεκινά ο διαγωνισμός “Athens Music League” στο GHOST HOUSE
A
A
30 συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες διαγωνίζονται σε 6 live αναμετρήσεις στο GHOST HOUSE (Λεπενιώτου 26, Ψυρρή) για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.
- Ο 1ος νικητής κερδίζει μία πλήρη δισκογραφική παραγωγή στο jam2 music studio, χρηματικό έπαθλο 400 € και μία οργανωμένη συναυλία στο Ghost House.
- O 2ος νικητής κερδίζει 1 track demo στο jam2 music studio και μια οργανωμένη συναυλία στο Ghost House.
- Ο 3ος νικητής κερδίζει 10 ώρες δωρεάν πρόβας (πολυκάναλη ηχογράφηση και live streaming) στο jam2 music studio.
Ολοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν 1 ώρα πρόβας με πολυκάναλη ηχογράφηση στο jam2 music studio και ειδική εκπτωτική τιμή στην πρόβα που ισχύει από τη στιγμή της δήλωσης συμμετοχής τους μέχρι και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.
Λεπτομέρειες, όροι συμμετοχής και πρόσκληση ενδιαφέροντος θα βρείτε εδώ: http://jam2studio.gr/el/component/content/article/139
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η θρυλική «Λόλα» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Παλλάς
Το 48ο Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα
«Το Ροκ Του Μέλλοντός Μας»: Ένα μουσικό αντίο με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου
Γιλμάζ Χουσμέν: «Βαριέμαι τη συζήτηση για την καταγωγή μου» (vid)
Ο λόγος και ο τόπος: Έκθεση του Δημήτρη Σεβαστάκη στην Εθνική Βιβλιοθήκη
Ο Απόστολος Κίτσος επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus
Η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης παίζει Ρίτσο, Λειβαδίτη, Αναγνωστάκη στο Μέγαρο
Eurostat: Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών με τους χαμηλότερους μισθούς στην ΕΕ
Ξετυλίγοντας μίτους στο Λόφος art project
Πρεμιέρες: Οι ζόρικες κινηματογραφικές επιλογές του Παρκ Τσαν Γουκ