MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκδρομή γευσιγνωσίας κρασιών και προσφορών

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου το Κτήμα Βασιλείου στο Κορωπί, μας καλεί να μυηθούμε στον κόσμο του κρασιού και της οινικής παράδοσης, παρέχοντας επιπλέον ειδικές τιμές στα προϊόντα του.

Monopoli Team

Το Κτήμα Βασιλείου (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου- Μαρκοπούλου) γιορτάζει με ένα  ”ανοιξιάτικο κάλεσμα” στον κόσμο της γευσιγνωσίας κρασιών. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου,ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις νέες εσοδείες των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.

Το κτήμα θα παραμένει ανοικτό για τους φίλους των γνωστών οίνων τις δύο αυτές μέρες από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους νέους οίνους των δύο ετικετών όπως: Αμπελώνες Βασιλείου 2010, Fume Αμπελώνες Βασιλείου 2010, Ρετσίνα, Δοκιμές Ροζέ 2010, Νεμέα 2008, Κτήμα Νέμειον 2005, Ηγεμών 2006.

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, οι οικονομολόγοι  Θανάσης Βασίλαινας και Γιάννης Κατσογιάννης θα μιλήσουν για θέματα της επικαιρότητας και θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα και τις απορίες του κοινού.

Επιπλέον,θα πραγματοποιείται ξενάγηση στους χώρους οινοποίησης και στα κελάρια, ενώ θα προβάλλεται  ντοκιμαντέρ σχετικά με το κρασί και την οινική παράδοση στην περιοχή. Παράλληλα, όσοι δώσουν το “παρών” στο ”ανοιξιάτικο κάλεσμα”, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν οίνους και αξεσουάρ κρασιού σε ειδικές τιμές και σε συμφέρουσες προσφορές. Ξεχωριστή θέση στο διήμερο κατέχει η Έκθεση Παλιών Φορτηγών και Μέσων Μεταφοράς Κρασιού που ανήκουν σε γνωστούς ιδιώτες συλλέκτες αντικών.

Κτήμα Βασιλείου: www.vassilioudomaine.gr  
Κτήμα Νέμειον: www.nemeionestate.gr

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9XISbNYsmfs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b