MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Uterqüe: Νέα άφιξη στο The Mall Athens

Tο νέο κατάστημα με αξεσουάρ του ομίλου Inditex ανοίγει στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Monopoli Team

Με μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα, αλλά και ρούχα, η Uterqüe φιλοδοξεί να κερδίσει και στην Ελλάδα μερίδιο αγοράς ανάλογο των υπόλοιπων brands της Inditex. Κάθε εβδομάδα στο κατάστημα θα βρείτε καινούργια προϊόντα, ενώ στο “look book” μπορείτε να δείτε τις προτάσεις για την κάθε σεζόν.

Η Uterqüe είναι η νέα αλυσίδα του ομίλου Inditex. Η δραστηριότητά της ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2008 με τη δημιουργία καταστημάτων σε τρεις ισπανικές πόλεις, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη και τη Λα Κορούνια. Σήμερα διαθέτει παρουσία σε 16 χώρες με ένα δίκτυο 80 καταστημάτων. Στη χώρα μας, εκτός από το νέο κατάστημα στο The Mall Athens, καταστήματα Uterqüe υπάρχουν ήδη στην Κηφισιά (Κυριαζή 32), τη Γλυφάδα (Μεταξά 4), στο Golden Hall και στο Ηράκλειο Κρήτης (Δαιδάλου 37).

Ο όμιλος Inditex αναπτύσσει τις αλυσίδες Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, Uterqüe και διαθέτει περισσότερα από 4.907 καταστήματα σε 77χώρες του κόσμου. Η Ελλάδα είναι μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον όμιλο, διαθέτοντας 161 καταστήματα από όλες τις αλυσίδες.

 

Ξεναγηθείτε στον κόσμο της Uterqüe, μέσα από το www.uterque.es/.

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/L4gHSQ6kQ6o” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b