MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έκπτωση έως και 50% από την Hilton Worldwide

Επωφεληθείτε μέχρι 31 Ιανουαρίου από την προσφορά “Any Weekend, Anywhere” της Hilton Worldwide, για όλα τα Σαββατοκύριακα του 2011. Η προσφορά περιλαμβάνει έως και 50% έκπτωση σε διαμονή και πρωινό σε όσα ξενοδοχεία Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton or Home2 Suites by Hilton που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Monopoli Team

Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2011, βάσει διαθεσιμότητας. Προγραμματίστε τις αποδράσεις σας και κάντε τις κρατήσεις σας μέχρι αυτή την ημερομηνία, μέσω της ιστοσελίδας www.hilton.com/sale. Οι κάτοχοι κάρτας HHonors θα λάβουν διπλάσιους πόντους για κάθε κράτηση που θα κάνουν μέσω της προσφοράς.

Στην πρόγραμμα αυτό συμμετέχει και το Hilton της Αθήνας δίνοντας την δυνατότητα σε παλιούς και νέους πελάτες, να απολαύσουν τα Σαββατοκύριακά τους σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.hiltonathens.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πλήρης αποπληρωμή τη στιγμή της κράτησης. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, ούτε αλλαγή στις ημερομηνίες διαμονής. Η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλου είδους προσφορές ή πακέτα. Οι εκπτώσεις ποικίλουν ανάλογα με το ξενοδοχείο. Για να δείτε λεπτομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.hilton.com/sale ή www.HiltonHHonors.com/Weekend.

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b