MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Black & White Χριστούγεννα από την Levi’s

Πώς το jeans wear γίνεται εορταστικό: η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν “Christmas Pack” της Levi’s έρχεται να συνδράμει όσους δεν εγκαταλείπουν το casual ούτε τις γιορτές.

Monopoli Team

Αν η ψυχή σας είναι το κιριλέ ντύσιμο, τα στράπλες φορέματα από ταφτά, οι πούλιες, τα swarovski κοσμήματα, οι κότσοι κομμωτηρίου πασπαλισμένοι με χρυσόσκονη-λακ, τα κοστούμια και οι γραβάτες, τότε τα Χριστούγεννα είναι η εποχή σας. Για τους υπόλοιπους πάλι, τους casual, για τους οποίους το τζιν έχει γίνει δεύτερο πετσί τους και φοράνε τις «στολές» της γκαρνταρόμπας τους σε έκτακτες περιπτώσεις που επιμένει κάποια μαμά να «μη γίνουμε ρεζίλι» στο ρεβεγιόν που είναι καλεσμένοι, ευτυχώς υπάρχουν labels όπως η Levi’s, που μπορούν να κάνουν το jeans wear εορταστικό!

 

Πώς θα αντιλαμβανόμασταν έννοιες και λέξεις όπως καλό, αγάπη, φως, αρμονία, αν δεν υπήρχαν και αυτές του κακού, του μίσους, το σκοτάδι ή η ένταση; Εμπνευσμένη από το δίπτυχο των αντιθέσεων λοιπόν, η Levi’s σχεδιάζει τη φετινή, ειδική σειρά ρούχων για την περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία βασίζεται στα δύο χρώματα που κρύβονται στην  αρχή όλων των χρωμάτων, το άσπρο και το μαύρο.


Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

 

Βασικά σημεία – κλειδιά της σειράς Black & White – Levi’s Christmas Pack 2010, αποτελούν οι λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα αντρικά Denim Jeans. Η εσωτερική πλευρά στις τσέπες έχει σχεδιαστεί με ασπρόμαυρες, έντονες στάμπες, βασισμένες σε γνωστά χριστουγεννιάτικα σύμβολα, ενώ η χαρακτηριστική Levi’s ετικέτα, το κουμπί και το patch των παντελονιών αποκτούν μαύρο χρώμα!


Let it Rock

 

Συνώνυμο της αγαπημένης χρωματικής αντίθεσης, το Rock n’ Roll στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε και φέτος από τη χριστουγεννιάτικη σειρά ρούχων Black & White – Levi’s Christmas Pack 2010. Denim Jeans & Dresses, Tees, T-shirts, Blazers & Jackets, «ντύνονται» στα χρώματα του άσπρου και μαύρου και αποκτούν έναν επαναστατικό τόνο και μια edgy διάθεση, απευθυνόμενα σε όσους θέλουν να δώσουν ροκ χαρακτήρα στις γιορτές.

Άσσος στο μπλουζάκι

 

Εμπνευσμένοι από τα δημοφιλή παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς, οι σχεδιαστές της Levi’s προσθέτουν μια τελευταία πινελιά στα T-shirts της συλλογής . Έντονες στάμπες, με goth αναπαραστάσεις του πασίγνωστου “τυχερού” συμβόλου -του Άσσου- μεταμορφώνουν όλους τους Levi’s wearers ανά τον κόσμο σε μοντέρνους… τυχοδιώκτες!

 

*Η σειρά Black & White – Levi’s Christmas Pack 2010 είναι περιορισμένη και διατίθεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όλα τα καταστήματα Levi’s (διευθύνσεις στο http://eu.levi.com/en_GR/store-locator.html)

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b