Κερδίστε chic δώρα με αφορμή τον… Marc Jacobs!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΠαρακολουθήστε το ντοκυμαντέρ “Marc Jacobs & Louis Vuitton” την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31), στο πλαίσιο του φεστιβάλ CineDoc, και μπείτε στην κλήρωση δώρων!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜε μια διορατική ματιά στο κόσμο της μόδας, όπως και στην τελευταία του σειρά ντοκυμαντέρ για την Signe Chanel, ο παραγωγός Loïc Prigent εστιάζει σε αυτό το ντοκυμαντέρ την προσοχή του στον Marc Jacobs, που κατά τη γνώμη του αποτελεί τον σχεδιαστή μόδας με την μεγαλύτερη επιρροή στη γενιά του. Το ντοκυμαντέρ παρουσιάζει τον Jacobs καθώς προσπαθεί να εξισορροπήσει την ιδιότητά του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και της δικής του αμερικανικής επώνυμης γραμμής, καθώς ταυτόχρονα συμμετέχει σε συναντήσεις για την προετοιμασία παρουσιάσεων κολεξιόν υψηλής ραπτικής. Στο ντοκυμαντέρ συμμετέχουν εκτός των άλλων η Naomi Campbell, η Sophia Copolla και η Uma Thurman.
Αμέσως μετά την προβολή, θα κληρωθούν:
– Μία δερμάτινη τσάντα Baby Groovee, Marc By Marc Jacobs, της σειράς Best Seller Classic Q σε χρώμα aubergine, προσφορά της εταιρείας Ρακάς.
– Ένα δωρεάν γεύμα για δύο με κρασί στο εστιατόριο Polly Maggoo (Λεωνίδου 80 & Σαλαμίνος, Μεταξουργείο, τηλ.: 210-5241120)
– Mία δωρεάν επίσκεψη σε ένα από τα κομμωτήρια Mod’s hair (περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα και χτένισμα). Όλοι όσοι έχουν εισιτήριο CineDoc εκείνης της ημέρας, θα έχουν 20% έκπτωση στα Mod’s hair (ισχύει ως 15 Νοεμβρίου 2010, με την επίδειξη του εισιτηρίου στο ταμείο).
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google