MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε chic δώρα με αφορμή τον… Marc Jacobs!

Παρακολουθήστε το ντοκυμαντέρ “Marc Jacobs & Louis Vuitton” την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31), στο πλαίσιο του φεστιβάλ CineDoc, και μπείτε στην κλήρωση δώρων!

Monopoli Team

Με μια διορατική ματιά στο κόσμο της μόδας, όπως και στην τελευταία του σειρά ντοκυμαντέρ για την Signe Chanel, ο παραγωγός Loïc Prigent εστιάζει σε αυτό το ντοκυμαντέρ την προσοχή του στον Marc Jacobs, που κατά τη γνώμη του αποτελεί τον σχεδιαστή μόδας με την μεγαλύτερη επιρροή στη γενιά του. Το ντοκυμαντέρ παρουσιάζει τον Jacobs καθώς προσπαθεί να εξισορροπήσει την ιδιότητά του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και της δικής του αμερικανικής επώνυμης γραμμής, καθώς ταυτόχρονα συμμετέχει σε συναντήσεις για την προετοιμασία παρουσιάσεων κολεξιόν υψηλής ραπτικής. Στο ντοκυμαντέρ συμμετέχουν εκτός των άλλων η Naomi Campbell, η Sophia Copolla και η Uma Thurman.

Αμέσως μετά την προβολή, θα κληρωθούν:

– Μία δερμάτινη τσάντα Baby Groovee, Marc By Marc Jacobs, της σειράς Best Seller Classic Q σε χρώμα aubergine, προσφορά της εταιρείας Ρακάς.

– Ένα δωρεάν γεύμα για δύο με κρασί στο εστιατόριο Polly Maggoo (Λεωνίδου 80 & Σαλαμίνος, Μεταξουργείο, τηλ.: 210-5241120)

– Mία δωρεάν επίσκεψη σε ένα από τα κομμωτήρια Mod’s hair (περιλαμβάνει λούσιμο, κούρεμα και χτένισμα). Όλοι όσοι έχουν εισιτήριο CineDoc εκείνης της ημέρας, θα έχουν 20% έκπτωση στα Mod’s hair (ισχύει ως 15 Νοεμβρίου 2010, με την επίδειξη του εισιτηρίου στο ταμείο).

Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Thélio Ice Tea: Νέα premium RTD σειρά χωρίς ζάχαρη
Αγορές
Μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη φετινή σου λαμπάδα;
Αγορές
Ψάχνεις (ακόμα) πασχαλινά δώρα; 8 πρωτότυπες ιδέες από αγαπημένα brands
Αγορές
Πασχαλινά bazaar και markets στην Αθήνα: Πού θα βρεις τα πιο ξεχωριστά δώρα
The Art of Life
Η Barbour παρουσιάζει τη συλλογή Icons SS26 μέσα από το “ICONS in Bloom” στο Golden Hall
The Art of Life
Η Answear υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2026 με το πρώτο της fashion show
Αγορές
The Meet Market #EasterEdition 2026 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
The Art of Life
Μετά τον Galliano ο Willy Chavarria – Η Ζara συνεχίζει το σερί συνεργασιών με κορυφαίους σχεδιαστές
Αγορές
Στην PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης
Αγορές
Funky Buddha «The Escape»: Η καμπάνια που επαναπροσδιορίζει το urban getaway
Αγορές
Νέα κολεξιόν VAKKO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026: Ακολουθώντας τη διαχρονική κομψότητα
Αγορές
realme 16 Pro+: Το smartphone που μετατρέπει την καθημερινότητα σε δημιουργία