MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar ρούχων και όχι μόνο, στο μετρό Σύνταγμα!

Ρούχα γνωστών σχεδιαστών, παιχνίδια, καλλυντικά, είδη περιποίησης και διακοσμητικά αντικείμενα στην “Εορταγορά Αγάπης” των παιδικών χωριών SOS, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, από την 1η έως την 7η Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Στο πλαίσιο του bazaar, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο του οργανισμού, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους μέσα από πλήθος επιλογών που περιλαμβάνουν παιχνίδια, καλλυντικά και είδη περιποίησης, ρούχα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Στην εορταγορά συμμετέχουν οι σχεδιαστές μόδας: ASLANIS, CHARA LEBESSI, COSTAS FALIAKOS by Christos Petridis, DAPHNE VALENTE, KATERINA KAROUSSOS, KATERINA PSOMA, LENA KATSANIDOU, LOUKIA, MARCELLO NIKTAS, NIKOS – TAKIS, PARTHENIS, SMARAGDI, VASSILIS ZOULIAS OLD ATHENS, VELOUDAKIS, YIORGOS ELEFTHERIADES. Οι καταξιωμένοι σχεδιαστές θα διαθέσουν ρούχα και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αποκτήσουν τις μοναδικές δημιουργίες τους.

 

Ώρες λειτουργίας: 09:30-21:30.

 

Τα συνολικά έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των προϊόντων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

 

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Giochi Preziosi, KORRES, Lego, Oriflame και ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.

 

Photo: από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 του Γιώργου Ελευθεριάδη

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b